LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2021 20:54

Αδέλφια σκότωσαν την οικογένειά τους και αυτοκτόνησαν

Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα στο Τέξας. Πώς σχεδίαζαν την άγρια δολοφονία για μήνες.

ΤΕΞΑΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Δύο αδέλφια πυροβόλησαν και σκότωσαν τέσσερα μέλη της οικογένειάς τους στο Τέξας, προτού αυτοκτονήσουν, υλοποιώντας μια αποτρόπαιη συμφωνία που είχαν συνάψει, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Τα πτώματα βρέθηκαν χθες το βράδυ από την αστυνομία της πόλης Άλεν, την οποία είχαν ειδοποιήσει συγγενείς, που ανησυχούσαν για τη δημοσίευση από έναν από τους αδελφούς μιας αποχαιρετιστήριας επιστολής στο Intstagram. Όμως, το μακελειό είχε εκτυλιχθεί το βράδυ του Σαββάτου, όπως διευκρίνισαν οι αρχές.

Ο 19χρονος Φαρχάν Τάουχιντ εξηγούσε σε αυτήν την επιστολή ότι είχε συνάψει μια συμφωνία με τον αδελφό του Τανβίρ Τάουχιντ, 21 ετών, με την οποία υποσχόταν ο ένας στον άλλο «να αυτοκτονήσουν και να σκοτώσουν ολόκληρη την οικογένειά τους», εξήγησε σε αμερικανικά ΜΜΕ ο Τζον Φέλτι, ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας στο Άλεν.

Τα θύματα, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, αναγνωρίστηκαν ως ο πατέρας τους Ταουχίντουλ Ισλάμ, ηλικίας 54 ετών, η μητέρα τους Ιρέν Ισλάμ, ηλικίας 56 ετών, η γιαγιά τους Αλτάφουν Νέσα, ηλικίας 77 ετών και η δίδυμη αδελφή του Φαρχάν, Φαρμπίν Τάουχιντ, ηλικίας 19 ετών.

Τα δύο αδέλφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, εξηγούσε ο Φαρχάν Τάουχιντ σε αυτήν την επιστολή, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Washington Post.

Ο ίδιος είχε κατάθλιψη από το κολέγιο και παρά τη βοήθεια που του είχε προσφέρει η οικογένειά του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε πρόσφατα.

Ο φοιτητής Επιστημών Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Όστιν, περιέγραφε πως τον έδιωξαν από τη φοιτητική εστία τον χειμώνα αφού είπε ότι θα σκότωνε την οικογένειά του.

Επιστρέφοντας στο Άλεν, στις βόρειες συνοικίες του Ντάλας, βρέθηκε ξανά με τον Τανβίρ Τάουχιντ, ο οποίος «έπασχε από κατάθλιψη και από διαταραχή κοινωνικού άγχους».

Οι δύο αδελφοί αποφάσισαν τελικά να σκοτώσουν όλη την οικογένειά τους προτού αυτοκτονήσουν.

Ο Τανβίρ είχε πρόσφατα αγοράσει νόμιμα ένα όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία. Στην επιστολή του επιβεβαίωνε ότι είπε ψέματα στις αρχές διαβεβαιώνοντάς τις πως δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να μπορέσει να αγοράσει το όπλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια την Πέμπτη

Ισπανία: το εμβόλιο της AstraZeneca θα χορηγείται μόνο στις ηλικίες 60-65

ΗΠΑ: ο Μπάιντεν ανακοινώνει μέτρα για τις πωλήσεις όπλων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο