LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2021 20:07

Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική ταινία για τα αδέσποτα ζώα (βίντεο)

Συγκινεί η ταινία “Το σπίτι των αγγέλων”, η οποία είναι αφιερωμένη στον σκύλο του, που είχε κακοποιηθεί από ανθρώπινο χέρι. 

Δελτίο Ειδήσεων - Μαυρίδης

Συγκινεί η ταινία του Γιώργου Μαυρίδη, «Το Σπίτι των Αγγέλων», η οποία είναι αφιερωμένη στο σκύλο του με το όνομα «Τσίχλα», που είχε κακοποιηθεί από ανθρώπινο χέρι.

Όπως λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, «η χώρα μας είχε μεγάλη ανάγκη από ένα πρότζεκτ για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή των ανθρώπων μέσα στα καταφύγια ζώων, τι θυσίες κάνουν. Η κοινωνία μας είχε ανάγκη να δει με άλλο μάτι τα παραδείγματα που δίνονται μέσω τις φιλοζωίας».

Η πρόεδρος του καταφυγίου στην Ξάνθη, ήταν εκείνη που βρήκε το κουτάβι, την «Τσίχλα». Όπως λέει η Άννα-Μαρία Ζαφειριάδου, Πρόεδρος στο Καταφύγιο «Αδεσποτούλια Ξάνθης»,  η εικόνα του βάναυσα βασανισμένου ζώου, την σόκαρε.

«Κάποιος της έκοψε το πόδι, της έκοψε το αυτί. Όταν έγινε το χειρουργείο καταλάβαμε το μέγεθος τις ψυχασθένειας του δράστη, γιατί την είχε χαράξει, της είχε δώσει οξύ, τις είχε δώσει κέρματα», αναφέρει η κ. Ζαφειριάδου.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, που υιοθέτησε την «Τσίχλα», επέστρεψε στο καταφύγιο και μαζί με μια παρέα φίλων του, βοήθησε στην ανακαίνιση τους, ως «ευχαριστώ» για την βοήθεια στην «Τσίχλα».

Αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές ταινίες που όπως λέει θα ετοιμάσει και προωθήσει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς  λέει ότι σχεδιάζει να βοηθήσει και άλλα καταφύγια ζώων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός: ρεκόρ θανάτων για το 2021 και 4309 νέα κρούσματα την Τρίτη

Κορονοϊός - Λύματα: Σε ποια περιοχή το ιικό φορτίο παρουσίασε αύξηση 112%

Αξιωματούχος EMA: Το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με τις θρομβώσεις

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο