LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2021 11:03

Γαϊδούρι έγινε... δημοτικός υπάλληλος (εικόνες)

Ο "Βαλαντάκος" ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά του και εκτέλεσε το πρώτο του… δρομολόγιο!

 Bαλαντάκος - γαϊδούρι - δημοτικός υπάλληλος - Σύμη

Με έναν ακούραστο και πρόθυμο υπάλληλο ενισχύθηκε το προσωπικό του Δήμου Σύμης, ο οποίος ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά του και εκτέλεσε το πρώτο του… δρομολόγιο!

Πρόκειται για τον «Βαλαντάκο», ένα συμπαθέστατο… γαϊδουράκι, το οποίο έκανε δωρεά στο Δήμο Σύμης ένας κάτοικος του νησιού και το οποίο παρέα με τον υπάλληλο του Δήμου Σύμης από τον οποίον πήρε και το όνομά του (το μικρό όνομα του συμβασιούχου δημοτικού υπαλλήλου είναι Βαλάντης) από χθες έγιναν αχώριστη ομάδα!

Όπως έκανε γνωστό μιλώντας στη «Δημοκρατική» ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, μπορεί ακόμα να μην βρήκε… γιατρό για το ιατρείο αλλά κατάφερε να κερδίσει έναν υπάλληλο που βγάζει επάξια το νερό και το φαγητό του, βοηθώντας τον υπάλληλο να μεταφέρουν αδρανή υλικά σε περιοχές όπου δεν μπορεί να προσεγγίσει τροχήλατο μεταφορικό μέσο!

Bαλαντάκος - γαϊδούρι - δημοτικός υπάλληλος - Σύμη

«Το γαϊδουράκι, έγινε δωρεά στον Δήμο Σύμης από έναν συμπολίτη μας και από χθες έχουμε έναν ακόμα “υπάλληλο” στο δυναμικό μας! Το συμπαθέστατο ζώο, ο Βαλαντάκος, όπως τον ονομάσαμε, βοηθά από χθες τον δημοτικό μας υπάλληλο που έχει αναλάβει την μεταφορά αδρανών υλικών σε περιοχές όπου δεν μπορεί να προσεγγίσει όχημα! Σκοπός μας βέβαια, δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε σε καμία περίπτωση τον Βαλαντάκο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει πλέον με μέριμνα του Δήμου στέγη, τροφή και νερό αλλά κυρίως να τείνει χείρα ή καλύτερα… πόδα βοηθείας στον υπάλληλό μας ο οποίος μεταφέρει αδρανή υλικά σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου δεν προσεγγίζει αυτοκίνητο. Η Σύμη έχει πολλές και απότομες ανηφόρες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι στενά δρομάκια με πολλά σκαλιά και τέτοιου είδους μεταφορές γίνονται από υπαλλήλους μας. Ο Βαλαντάκος και ο Βαλάντης είναι από χθες αχώριστη ομάδα και όπως φαίνεται θα τα πάνε πολύ καλά στην συνεργασία τους. Ο Βαλαντάκος απολαμβάνει την περιποίηση και την φροντίδα του Βαλάντη στα δρομολόγια που κάνουν ως “συνεργάτες” και μέχρι στιγμής ο… νέος υπάλληλος του Δήμου έχει αποδειχθεί ένας πολύτιμος βοηθός! Τον έχουμε υποδεχθεί όλοι μας με αγάπη στην οικογένεια του Δήμου της Σύμης και μέριμνά μας είναι περισσότερο να τον φροντίσουμε και λιγότερο να μας βοηθήσει στις καθημερινές ανάγκες του Δήμου. Παρόλα αυτά έχει αποδειχθεί ένας πολύ αφοσιωμένος βοηθός! Είναι ένας πολύ χρήσιμος δημοτικός υπάλληλος που με αφοσίωση προσφέρει τα καθηκοντά του και εμείς τον ανταμείβουμε με αγάπη και φροντίδα!», δήλωσε στην "Δημοκρατική" ο δήμαρχος Σύμης ο οποίος δηλώνει υπερήφανος για τον νέο υπάλληλο!

 Ειδήσεις σήμερα: 

Ληστής 11 ετών επιτέθηκε σε ηλικιωμένο στο δρόμο!

Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών με δεκάδες συλλήψεις (εικόνες)

Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο για… ισόβια παράταση της θητείας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο