LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2021 16:42

Μελισσανίδης σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: Είστε ξεφτίλες!

“Άστραψε και βρόντηξε” ο διοικητικός ηγέτης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Χιμένεθ: Τα παιδιά δεν μπορούν.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ πήγε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει η αποστολή για τις επόμενες 48 ώρες και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

«Αυτήν τη “ρετσινιά” θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες, την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!» είπε και παράλληλα τους ενημέρωσε ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της: «Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του, με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε, να το λέμε εδώ μέσα. Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτήν τη φανέλα».

Όσον αφορά στις δικές του προσωπικές ευθύνες, ο κ. Μελισσανίδης είπε: «Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό, είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί, θα σας αλλάξω και όλους. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα. Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ».

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εισβολή οπαδών χθες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ: «Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος».

Χιμένεθ: Τα παιδιά δεν μπορούν

Στην πρωινή προπόνηση, το μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είχε καθαρίσει. Η συντριβή 5-1 από τον Ολυμπιακό το προηγούμενο βράδυ είχε προκαλέσει “βουβαμάρα” στα αποδυτήρια. Όμως σήμερα, οι παίκτες συζητούσαν για όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην πανωλεθρία.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων, ωστόσο, ήταν η δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, η οποία χθες βράδυ είχε περάσει αβρόχοις ποσί. «Τα παιδιά δεν είναι ότι δεν θέλουν, είναι ότι δεν μπορούν», είπε κατά λέξη ο Ισπανός προπονητής.

Η ενόχληση των ποδοσφαιριστών ήταν ιδιαίτερα έντονη και μπορούσε κανείς να τη διακρίνει σε κάθε κουβέντα τους. Ασφαλώς και αναλογίζονται τις ευθύνες τους, αφού είναι οι βασικοί υπαίτιοι των αποτελεσμάτων, θετικών και αρνητικών, όμως αυτή η αποστροφή των λόγων του Χιμένεθ φάνηκε σε όλους σαν μετατόπιση ευθυνών, σε μια στιγμή που περίμεναν στήριξη από τον προπονητή τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάκκαρη στην υψηλότερη θέση της καριέρας της στην παγκόσμια κατάταξη

La Liga: η Σεβίλλη έβαλε φωτιά στην υπόθεση τίτλος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο