LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2021 16:28 | Ανανέωση: 05 Απριλίου 2021 16:45

Μητσοτάκης: Το συγκινητικό βίντεο στη νοηματική για την τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό

Δείτε το βίντεο στη νοηματική γλώσσα που δημοσίευσε ο Πρωθυπουργός στα social media.

Εμβολιασμός - εμβόλιο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο twitter ένα βίντεο του υπουργείου Υγείας που αφορά την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού και έγραψε: «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους».

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είναι κωφάλαλος και στη γλώσσα της νοηματικής λέει τα εξής: «Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι' αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά».

Αμέσως μετά εμφανίζεται το μήνυμα: «Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε».

Κυριάκος Μητσοτάκης - νοηματική γλώσσα - εμβολιασμός

Ειδήσεις σήμερα

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα 1 εκατομμύριο self test (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκλονιστική ομολογία της 36χρονης

Κορονοϊός - Κρήτη: Πρώτο κρούσμα σε τουρίστα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα τηςΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Για επιβεβαίωση των ενστάσεων που είχε διατυπώσει ως αντιπολίτευση η ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός σε δήλωση του για το ατόπημα της Προέδρου της γειτονικής χώρας.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της θύρας 7Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ θεωρεί πως ο 36χρονος, με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”, ήταν ο ενορχηστρωτής πίσω από την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Το επίσημο πρόγραμμα και οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)Σήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής των Αγίων Αναργύρων. Αποκλειστικό υλικό στο "Πρωινό".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)12:40Λάρισα: Πλάκωσαν διαιτητή σε αγώνα τοπικού (εικόνες)12:27Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της Θύρας 712:13Θεσσαλονίκη - Καταγγελία: Παρενοχλούσε την 12χρονη κόρη της συντρόφου του12:00Λάρισα: Πήγε στην τράπεζα 40000 ευρώ που κλάπηκαν στην... Λιβύη11:47Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)11:33Επικοινωνία Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη πριν την συνάντηση με τον Ερντογάν11:20ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 11:06Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”10:53Γιος Μπελέρη για επίσκεψη Ράμα: Ήρθε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει10:39Είναι πραγματική απειλή το βέτο;10:26Touramical: Πολυτελή αγωνιστικά αυτοκίνητα - αντίκες στην Θεσσαλονίκη (εικόνες)10:12Βόρεια Μακεδονία: “Η ορκωμοσία Σιλιάνοφσκα είναι νομικά άκυρη”09:59Κωνσταντοπούλου για Μάτι: Το δικαστήριο δεν ήταν ανεξάρτητο, υπήρχε διαπλοκή για ατιμωρησία (βίντεο)09:45Λύκειο: Το “τελευταίο κουδούνι” πριν τις εξετάσεις09:32Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη με “γκάζια” για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου09:19ΔΥΠΑ: Ξεκινά η πλατφόρμα για εύρεση εργασίας στον τουρισμό09:05Ισραήλ: Εορτασμοί στη σκιά του πολέμου, για την επέτειο ίδρυσής του08:52Βόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα της08:38Εορτολόγιο - 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο