LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2021 21:33 | Ανανέωση: 03 Απριλίου 2021 21:35

Λαμία - Βόλος: έμειναν στον... άσο

Ισοπαλία σε μια αναμέτρηση που "αγρίεψε" μετά το 84ο λεπτό.

ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ - SUPER LEAGUE

Από έναν βαθμό πήραν Λαμία και Βόλος στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play-out της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1

Το παιχνίδι ήταν εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά για το φιλοξενούμενο Βόλο, ενώ η γηπεδούχος Λαμία μπήκε στο ματς με στόχο να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League.

Ο Βόλος πάτησε καλύτερα στο χορτάρι στο α΄ημίχρονο κι είχε κάποιες καλές στιγμές για γκολ, με κορυφαία αυτή του 14΄όταν ο Μπουένο με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκλεισε το πρώτο 45λεπτο χωρίς ούτε μία τελική και με καλύτερη φάση ένα γύρισμα του Μαρτίνες στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Ντέλετιτς να μην προλαβαίνει να πιάσει την προβολή.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε θεαματικά στο β΄ημίχρονο, με τις καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να τείνουν προς εξαφάνιση και το θέαμα να κυμαίνεται «υπό του μηδενός».

Η Λαμία είχε την πρώτη τελική στο παιχνίδι στο 69΄, έπειτα από ένα σουτ του Αντέτζο, ενώ ο Βόλος δεν ήταν το ίδιο δραστήριος όπως στο α΄ημίχρονο.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κλειδώσει στη... λευκή ισοπαλία, ο Κρητικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αμέσως μετά την είσοδο του στο παιχνίδι βρήκε με δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στο Βόλο (0-1) στο 85΄.

Η Λαμία κέρδισε πέναλτι στην αμέσως επόμενη φάση έπειτα από μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Καραμάνο. Ο Ντέλετιτς από την άσπρη βούλα νίκησε τον Γκαραβέλη και ισοφάρισε το σκορ (1-1).

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας (79΄Προβυδάκης), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (65΄Χατζηστραβός), Μπεχαράνο (79΄Βλάχος), Βασιλακάκης (65΄Γκούγκα), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (70΄Τσούκαλος), Καραμάνος.

ΒΟΛΟΣ (Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Σάντος (85΄Κρητικός), Νίνης, Δουβίκας, Μπουένο (71΄Μαρτίνες), Μπαρτόλο (82΄Ριένστρα).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο