LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2021 16:16

Ριχάρδος: Αθώος για όλες τις κατηγορίες - Η “σύνδεση” με την υπόθεση Λιγνάδη

Απαλλάχτηκε με βούλευμα ο ενεχυροδανειστής. Τι αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του και πώς συνδέει την υπόθεση με αυτή του Λιγνάδη.

Ριχάρδος - χρυσός

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του τον Νοέμβριο του 2018, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Πέτρος Πανταζής.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου 

"Εκδόθηκε σήμερα, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το υπ’ αριθμ. 1042/2021 βούλευμα, με το οποίο ο εντολέας μας, κ. Δημήτριος – Ριχάρδος Μυλωνάς, απαλλάχθηκε πλήρως και οριστικώς από όλες τις κατηγορίες για α) συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως, β) λαθρεμπορία και γ) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Σημειωτέον, ότι η σημερινή κρυστάλλινη κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου, έρχεται να επικυρώσει δύο Εισαγγελικές προτάσεις, που ομοίως είχαν εισηγηθεί την απαλλαγή του κ. Ριχάρδου Μυλωνά από κάθε κατηγορία.-

Όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε διατρανώσει, ο εντολέας μας ουδέποτε αναμείχθηκε σε δήθεν “παράνομες εξαγωγές χρυσού”, δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά με καθόλα νόμιμο τρόπο, έχοντας δεκάδες καταστήματα που πάντοτε λειτουργούσαν (και λειτουργούν) με γνώμονα την τήρηση του Νόμου.

Δυστυχώς, μία μικρή ομάδα προανακριτικών αστυνομικών υπαλλήλων, με την συνέργεια αμφιβόλου ποιότητας “εκτελωνιστών”, κατασκεύασαν αυτήν την άθλια ιστορία, ανακαλύπτοντας “λαθρεμπορία” εκατομμυρίων ευρώ, που βρισκόταν μόνο στην φαντασία τους και παραπλανώντας την Δικαιοσύνη σε άσκηση μιας άδικης ποινικής διώξεως, η οποία οδήγησε σε ταλαιπωρία τόσο του εντολέα μας, όσο και άλλων αδίκως συγκατηγορηθέντων πολιτών, πολλοί εκ των οποίων οδηγήθηκαν ακόμη και στη φυλακή !

Ομοίως, οι ανωτέρω προανακριτικοί υπάλληλοι παραπλάνησαν, με τις παράνομες ενέργειές τους, ακόμη και ανώτατους Πολιτειακούς παράγοντες, που προέβησαν σε ατυχείς δηλώσεις παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας των κατηγορουμένων. Άραγε, θα ζητήσουν σήμερα μια “συγγνώμη” από τον κ. Μυλωνά, για όλα όσα, αβασίμως, τον κατηγόρησαν 

Η σημερινή απόφαση, αποτελεί εγγύηση για όλους τους πολίτες, ότι οι Έλληνες Δικαστές στέκονται πάντοτε στο ύψος του λειτουργήματός τους και αποφασίζουν με γνώμονα μόνον τα στοιχεία της δικογραφίας, την συνείδησή τους και τον Νόμο".

Κούγιας για απαλλαγή Ριχάρδου: Σκευωρία αντίστοιχη με αυτή του ενεχειροδανειστή

Για σκευωρία αντίστοιχη με εκείνη της υπόθεσης Λιγνάδη κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την οριστική απαλλαγή του ενεχειροδανειστή. 

«Η οριστική αθώωση του Ριχάρδου σήμερα, για μια υπόθεση που έχει πολύ μεγάλες ομοιότητες με την υπόθεση του εντολέα μας κου Δημητρίου Λιγνάδη, ο οποίος ευρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές εξαιτίας μιας αντίστοιχης σκευωρίας, η οποία έχει παραπλανήσει Εισαγγελείς και Δικαστές και κατά σύμπτωση και πάλι χρησιμοποιήθηκε από πολιτικούς σε μια πρωτοφανή πολιτική εκμετάλλευση μιας ποινικής δικογραφίας με ανύπαρκτα στοιχεία, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε με οποιοδήποτε κόστος και για την υπόθεση Λιγνάδη να βοηθούμε τη Δικαιοσύνη, για να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση και να αποκαταστήσει. όσο είναι δυνατόν αυτό να γίνει, τον κατεστραμμένο από λάθος εισαγγελικές και δικαστικές επιλογές εντολέα μας», σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας και προσθέτει:

«Είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την υπόθεση η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και σύντομα ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος». 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΣήμερα 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:31Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:18Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο