LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2021 14:04 | Ανανέωση: 30 Μαρτίου 2021 14:01

Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία στον Ασπρόπυργο

Ποιος είναι ο δράστης. Πως έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί.

Ασπρόπυργος - νεκροί

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση διπλής ανθρωποκτονίας αλλοδαπών υπηκόων, που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2020 νεκροί στα κρεβάτια τους, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως κατοικίες.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα, δράστης είναι 33χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος εργαζόταν μαζί με τα θύματα.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία καθώς και ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), τα οποία σε συνδυασμό με τη σκιαγράφηση του προφίλ των θυμάτων, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ποιος ειναι ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, Δράστης είναι ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, δηλαδή ίδιας εθνικότητας με τα θύματα. Ως κίνητρο εκτιμάται ότι ήταν η ληστεία, καθώς το ένα από τα δύο θύματα είχε κάνει ανάληψη 3.000 ευρώ από την τράπεζα, τα οποία είχαν εξαφανιστεί, ενώ δεν βρέθηκε άλλο χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης κλείδωσε το λουκέτο στην πύλη της εταιρείας, άφησε το κλειδί στο λουκέτο κι έφυγε με ποδήλατο. Οι αστυνομικοί είδαν, στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, ότι την επίμαχη ώρα ήταν ο μόνος που είχε πρόσβαση στον χώρο. Αποτυπώματά του υπάρχουν και στα δύο κοντέινερ, όπου βρέθηκαν τα θύματα. Ο δράστης φέρεται ότι έχει διαφύγει εκτός Ελλάδας για αυτό και οι αστυνομικοί υπέβαλαν τη δικογραφία στον Εισαγγελέα και βγήκε ένταλμα σε βάρος του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:38Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό του12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο