LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 26 Μαρτίου 2021 22:02

Lockdown: Έστειλε sms για φαρμακείο και πήγε για… ποτό

Για γέλια και για κλάματα οι δικαιολογίες στους αστυνομικούς, όσων βρέθηκαν έξω από καφέ-μπαρ για “take away” ποτά.

lockdown - απαγορευση κυκλοφορίας

(φωτογραφία αρχείου)

Λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 21:00, το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης, όπου είχε προκληθεί μεγάλος συνωστισμός.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στα άτομα που βρίσκονταν εκεί ώστε να διαπιστώσουν αν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης. Όπως διαπίστωσαν, σε πολλές από τις περιπτώσεις είτε είχαν στείλει μήνυμα μόλις έφτασε η Αστυνομία στο σημείο είτε είχαν στείλει μήνυμα για βόλτα ή άλλες δραστηριότητες.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα άτομα που βρίσκονταν εκεί, επικαλούνταν ένα σωρό διαφορετικές δικαιολογίες προκειμένου να κάνουν την έξοδό τους.

Η πιο χαρακτηριστική είναι αυτή ενός κατοίκου από τον Εύοσμο, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε στείλει μήνυμα για μετάβαση στο… φαρμακείο. Ωστόσο, βρέθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης με “take away” ποτό.

Υπενθυμίζεται ότι συνωστισμός για “take away” ποτά είχε σημειωθεί και την Πέμπτη στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: grtimes.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο