LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 22 Μαρτίου 2021 15:27 | Ανανέωση: 22 Μαρτίου 2021 17:19

Lockdown: άνοιξαν τα κομμωτήρια - πρώτοι επισκέπτες στην Ακρόπολη (εικόνες)

Άνοιξαν τα κομμωτήρια, τα κέντρα περιποίησης άκρων και οι εξωτερικοί αρχαιολογικοί χώροι. Πώς γίνεται η μετακίνηση. Στις καλένδες το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Σήκωσαν και πάλι ρολά από το πρωί τα κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων, ενώ τηρώντας όλα τα μέτρα οι πρώτοι πελάτες αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών. Τα τηλέφωνα στις εν λόγω επιχειρήσεις έχουν πάρει "φωτιά", με τις λίστες των ραντεβού να είναι γεμάτες για τις επόμενες ημέρες.

Για την επίσκεψή τους στα κέντρα περιποίησης οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν τον αριθμό 6 στο 13033 ενώ οι επιχειρήσεις θα πρέπει να στέλνουν ένα mail ή ένα sms που να επιβεβαιώνει το ραντεβού ώστε να μπορούν να μετακινηθούν ακόμα και από τον ένα δήμο στον άλλο.

Άνοιξαν για το κοινό σήμερα και οι αρχαιολογικοί χώροι με τήρηση των κανονισμών για την ασφάλεια των επισκεπτών. Αρκετοί ήταν οι Αθηναίοι που επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, αλλά και τη Ρωμαϊκή Αγορά.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι αρχαιολογικοί χώροι υποδέχονται έως τρεις επισκέπτες ανά παρέα, εκτός αν πρόκειται για οικογένειες, ώστε να μην δημιουργείται συγχρωτισμός. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Η μετάβαση στους αρχαιολογικούς χώρους γίνεται με αποστολή 6 στο 13033, ωστόσο δεν επιτρέπεται η χρήση οχήματος αλλά μόνο η μετακίνηση σε αυτούς με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως από την ερχόμενη Δευτέρα σειρά θα πάρει το άνοιγμα του λιανεμπορίου, το σενάριο αυτό φαίνεται πως απομακρύνεται λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, ενώ η 5η Απριλίου φαντάζει ως η πιο πιθανή ημερομηνία.

Ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι μελλοντικά οι αγορές μας από το λιανεμπόριο θα γίνονται με την αποστολή sms στο 13032, απέφυγε ωστόσο να πει αν αυτό θα χρησιμοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου, τονίζοντας ότι η εικόνα από τα νοσοκομεία της Αττικής, είναι μάλλον αποθαρρυντική προς την κατεύθυνση του περαιτέρω ανοίγματος της αγοράς άμεσα.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες – μπλόκα: Παραμένει αποκλεισμένος ο Ε-6507:52Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του07:38ΤΑΞΙ: Νέα 48ωρη απεργία07:24Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS: Οι δέκα ημερομηνίες “σταθμός”07:10ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 5 Δεκεμβρίου06:56Τραμπ: Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία δεν βοηθάει τις διαπραγματεύσεις για ειρήνη06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1η Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:14Ρούμπιο: Παραγωγικές οι συζητήσεις στη Φλόριντα - Μένει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει23:59Ρέθυμνο: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στην Καλλιθέα (εικόνες)23:47Στις Βρυξέλλες αύριο ο Νίκος Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ23:34Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Θεαματικό ντέρμπι για... γερά νεύρα και επικράτηση της Ένωσης23:20Λακωνία: Εξερράγη φιάλη υγραερίου σε καφετέρια στη Νεάπολη (βίντεο)23:06Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ δύο ανδρών και μιας γυναίκας (εικόνες)22:52Σκληρές διαπραγματεύσεις στη Φλόριντα για το Ουκρανικό - Συμφωνία στα τελικά σημεία του σχεδίου θέλουν οι ΗΠΑ22:38Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο στη Γαστούνη - Στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες (εικόνες)22:24Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας οι αγρότες – Απαιτούν την απελευθέρωση των συναδέλφων τους 22:10ΠΑΟΚ: Τεράστιο "διπλό" με ανατροπή και 10 παίκτες21:56Κινητοποιήσεις αγροτών – Λάρισα: Στα δύο "κόπηκε" η Ελλάδα21:42"Δύο στα δύο" και κορυφή για την Εθνική21:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο