LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Μαρτίου 2021 15:41 | Ανανέωση: 19 Μαρτίου 2021 16:18

Τροχαίο στην Βουλή: Θρήνος στην κηδεία του Ιάσονα

Σε κλίμα οδύνης το "τελευταίο αντίο" στον άτυχο νέο. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή του.

Τροχαίο Βουλή - κηδεία Ιάσονα

Το τελευταίο "αντίο" είπαν συγγενείς και φίλοι στον 23χρονο Ιάσονα, που έχασε τη ζωή του έπειτα από το τροχαίο, που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Η κηδεία του Ιάσονα έγινε σε κλίμα οδύνης στο δημοτικό κοιμητήριο Ζωγράφου, το μεσημέρι της Πέμπτης. Λίγο πριν τις 12 κατέφθασε στο κοιμητήριο η οικογένεια του 23χρονου.

Συντετριμμένες και απαρηγόρητες ήταν η μητέρα και η αδελφή του 23χρονου, ενώ στο πλευρό τους ήταν συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου νέου.

Τροχαίο - Βουλή - μοτοσικλετιστής

Μπαίνει φανάρι στη Βουλή μετα το δυστύχημα

Την απαγόρευση της αριστερής στροφής και τη θετική εισήγηση της Τροχαίας για την τοποθέτηση φαναριού για την είσοδο των οχημάτων στη Βουλή ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας, στις 18 Μαρτίου η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια Αττικής για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πρόταση για προσθήκη αριστερόστροφων σηματοδοτών στη Β. Σοφίας με παράλληλη διαμόρφωση τμήματος της αριστερής λωρίδας προκειμένου να διευκολύνονται τα οχήματα που θέλουν να στρίψουν αριστερά με δημιουργία νησίδας.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει θετική εισήγηση και γι’ αυτό από σήμερα σταμάτησε να επιτρέπεται η είσοδος από το αντίθετο ρεύμα της Β. Σοφίας, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Συγκλονιστικό βίντεο από την φονική σύγκρουση

Καρέ καρέ καταγράφηκε το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα.

Στις εικόνες φαίνεται η μοτοσικλέτα προσέκρουσε στο όχημα τη στιγμή που εκείνο στρίβει για να μπει στη Βουλή.

Ο 23χρονος ανέβαινε τη Βασιλίσσης Σοφίας με τη μοτοσικλέτα του, κινούμενος στη δεξιά λωρίδα, ενώ αριστερά της μηχανής ήταν το ταξί, με την ίδια κατεύθυνση.

Στο αντίθετο ρεύμα, το υπηρεσιακό όχημα έστριβε για να περάσει στην είσοδο του κοινοβουλίου.

Ενώ ο οδηγός του ταξί φαίνεται πως κόβει ταχύτητα, ο άτυχος Ιάσονας δεν πρόλαβε και συγκρούστηκε με το πίσω μέρος του υπηρεσιακού οχήματος. Όπως έχουν πει οι μάρτυρες, τα φανάρια στην άνοδο της Β. Σοφίας ήταν πράσινα.

Ωστόσο, για το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής, έλεγαν πως πρόκειται για προϊόν υποκλοπής μέσα από τη Βουλή, αλλά και πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ και αναμένεται να αποδοθούν ευθύνες για τη διαρροή.

Έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας

Η τραγική ιστορία του θανάτου του 23χρονου, έχει συγκλονίσει, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά του, στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπιάς.

Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, και καθώς ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του πήρε την μεγάλη απόφαση να δωρίσει τα όργανά του.

Ο Ιάσονας έδωσε πνεύμονες, νεφρούς, ήπαρ, καρδιά, κερατοειδείς, ακόμα και δέρμα σε έξι ασθενείς. Η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε στον "Ευαγγελισμό" από ομάδα γιατρών του "Λαϊκού" και του "Ωνασείου".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπόστολος Βεσυρόπουλος: Πέθανε από ανακοπή ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Δεν τα κατάφερε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε οριστικά εξιτήριο από το ΔρομοκαΐτειοΣήμερα 17:10 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε λάβει θεραπευτική άδεια την περασμένη Δευτέρα, περιμένοντας την απόφαση που έγινε γνωστή σήμερα Πέμπτη.

Ιός Δυτικού Νείλου: Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδαΣήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Σε ποιους δήμους εκτιμάται ότι εκτέθηκαν οι πολίτες στον ιό του Δυτικού Νείλου σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ.

Ρόδος: Χειροπέδες σε 75χρονο επειδή ο σκύλος του σκότωσε 10 κότεςΣήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Σε βάρος του 75χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το περιστατικό και παραπέμφθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι προσπαθεί να αποφύγει τη διοργάνωση μιας συνάντησης με τον Πούτιν22:13Λιμενικό Σώμα - K-9 Ugly: “Έφυγε” η όμορφη… άσχημη (εικόνες)21:59Τσίπρας στη Le Monde: Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω την αλήθεια για το δημοψήφισμα το 201521:43Σουηδία: Η ιστορική εκκλησία της Κιρούνα μεταφέρθηκε οδικώς για 5 χιλιόμετρα! (εικόνες)21:26Δυτική Όχθη: Δεκάδες χώρες της Δύσης καταδικάζουν το εποικιστικό σχέδιο του Ισραήλ21:12ΑΑΔΕ: Πάνω από 100 παραβάσεις σε μία εβδομάδα σε επιχειρήσεις δημοφιλών τουριστικών προορισμών20:55Φωτιά στη Σύμη – Μεταφέρονται πυροσβέστες από την Ρόδο20:41Ρόδος: Χειροπέδες σε 75χρονο επειδή ο σκύλος του σκότωσε 10 κότες20:26Κρήτη: Σκάφος της Frontex εντόπισε σκάφος με δεκάδες μετανάστες20:10Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:55ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου19:42Ήπειρος: Σε 38 σχολεία δεν θα χτυπήσει το κουδούνι την νέα σχολική χρονιά19:28Αττική: Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών19:12Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο αυτοκίνητο της18:55Σαμαράς για τον θάνατο του Βεσυρόπουλου: Συναισθάνομαι τον πόνο των δικών του18:38Ιός Δυτικού Νείλου: Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδα18:25Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε οριστικά εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο18:10ΚΚΕ: Πρωτιά – ντροπή για την Ελλάδα τα στοιχεία για τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες του λαού17:56Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:41Βρυξέλλες – ΑΕΚ: Επεισόδια, χημικά και δεκάδες προσαγωγές οπαδών της “Ένωσης” (βίντεο)17:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο