LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Μαρτίου 2021 08:15

Προβλήματα αλκοολισμού για τον Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο πέρυσι συνελήφθη στην Παραγουάη και αργότερα έχασε την μητέρα του από κορονοϊό.

Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τη περυσινή σύλληψή του στην Παραγουάη και τον θάνατο της μητέρας του από κορονοϊό τον Φεβρουάριο. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι του κύκλου του ανησυχούν για την πρόσφατη... αδυναμία που έχει δείξει στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

«Κάθε μέρα είναι ένα πάρτι», αποκάλυψαν φίλοι του «Ρόνι» στη βραζιλιάνικη εφημερίδα Extra, προσθέτοντας: «Αρχίζει από το πρωί να πίνει βότκα, ουίσκι, τζιν και σταματά να πίνει το επόμενο πρωί. Παρατηρήσαμε ότι έγινε πιο έντονο μετά το θάνατο της μητέρας του. Είχε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αρκετοί φίλοι του από το Ρίο πήγαν εκεί επειδή αισθάνεται πολύ μοναχικός σε αυτό το απέραντο μέρος όπου ζει».

Ο διάσημος Βραζιλιάνος ζει σε ένα «φρούριο» με όλα όσα χρειάζεται, ενώ η... ανοιχτή του καρδιά και η γενναιοδωρία σε φίλους του, έχει αρχίσει να του δημιουργεί προβλήματα... «Όμως δεν είναι όλοι αληθινοί φίλοι και βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλη ζημιά σε αυτόν».

Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ότι ένα από τα άτομα εμπιστοσύνης του, η Τζέσικα Κάστρο, «ανεβάζει» περιστασιακά φωτογραφίες των πάρτι του Ροναλντίνιο στα social media.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδόςΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές. 

Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)Σήμερα 12:16 | Ειδήσεις

Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τις προτροπές της αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους ο Πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η 25η Ιουνίου και οι προβλέψεις της Παρασκευής (βίντεο)13:18Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός13:06Ευρυτανία: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική12:53Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)12:40Φιλιάτες: Θρίλερ με 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός 12:27Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο