LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2021 17:20

Πιρς Μόργκαν: εκτός ITV μετά την κατακραυγή για δηλώσεις κατά της Μέγκαν Μαρκλ

Η ρυθμιστική αρχή για τα ΜΜΕ της Βρετανίας δέχτηκε πάνω από 41.000 διαμαρτυρίες για τα σχόλια που έκανε ο Μόργκαν.

Πιρς Μόργκαν

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν αποχώρησε από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV σήμερα, μετά την κριτική που ασκεί εδώ και καιρό σε βάρος της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ, η οποία κλιμακώθηκε στον απόηχο της συνέντευξης του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρι.

«Έπειτα από συζητήσεις με το ITV, ο Πιρς Μόργκαν αποφάσισε ότι είναι τώρα η στιγμή να αποχωρήσει από το Good Morning Britain», ανακοίνωσε το ITV.

«Το ITV αποδέχθηκε την απόφαση αυτή και δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο».

Ο Μόργκαν, πρώην παρουσιαστής του CNN, έχει υποστηρίξει ότι Χάρι και Μέγκαν έχουν πλήξει τη βασιλική οικογένεια και επιδιώκουν τη δημοσιότητα με τους δικούς τους όρους, χωρίς να αποδέχονται τις ευθύνες και τον έλεγχο που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη θέση.

Το ITV μετέδωσε τη συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρι χθες το βράδυ, όπου περιέγραφαν το πόσο δυστυχισμένοι ήταν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Η ρυθμιστική αρχή για τα ΜΜΕ της Βρετανίας ξεκίνησε έρευνα με επίκεντρο το χθεσινό επεισόδιο του 'Good Morning Britain', έχοντας δεχθεί 41.015 διαμαρτυρίες σχετικά με σχόλια που έκανε ο Μόργκαν.

«Ξεκινήσαμε μια έρευνα για το επεισόδιο της Δευτέρας του Good Morning Britain βάσει των κανονισμών μας περί πρόκλησης βλάβης και προσβολής», αναφέρει η ρυθμιστική αρχή Ofcom σε μια ανακοίνωση.

Ο Μόργκαν αμφισβήτησε τις δηλώσεις της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όταν ο συμπαρουσιαστής του σημείωσε πως η Μέγκαν είπε ότι βρέθηκε στα όρια του να αυτοκτονήσει, ο Μόργκαν απάντησε: «Το είπε αυτό, ναι».

Σήμερα, δήλωσε: «Εξακολουθώ και έχω σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την αλήθεια πολλών εξ όσων είπε, όμως επίτρεψέ μου να επισημάνω απλά, για να σημειωθεί, τη θέση μου σχετικά με την ψυχική ασθένεια και την αυτοκτονία».

«Θα έπρεπε να είχαν ληφθεί εξαιρετικά σοβαρά υπόψη και εάν κάποιος νιώθει ότι θα έπρεπε να έχουν λάβει θεραπεία και βοήθεια που χρειάζονταν κάθε φορά και εάν ανήκουν σε έναν θεσμό όπως η βασιλική οικογένεια και πήγαν να ζητήσουν αυτήν τη βοήθεια, θα έπρεπε σίγουρα να τη λάβουν», επισήμανε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και με τη βούλα ο Ντέσερς23:59Χανιά: Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν οι συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση23:40Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής23:26Δανία: Πρώην υπουργός καταδικάστηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας23:12Σητεία: Ανήλικοι εγκλωβίστηκαν σε βραχώδη ακτή22:58Θεσσαλονίκη: 46χρονος τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο22:44Hellenic Train: Aμαξοστοιχία παρέσυσε κοπάδι ζώων που εισήλθε στην σιδηροδρομική γραμμή22:29Μαφία της Κρήτης: Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης22:15Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ποντένσε - Αποθέωση για τον Πορτογάλο από 2.000 οπαδούς στο αεροδρόμιο22:00ΕΕ: Θα αναπτύξει δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά για να ενισχύσει την άμυνα κατά των παρεμβολών στο σύστημα GPS21:46Μακρινίτσα: Επιχείρηση διάσωσης τουριστών που χάθηκαν κάνοντας πεζοπορία21:31Ο στρατός του Ισραήλ προωθείται πιο βαθιά στην πόλη της Γάζας21:17Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ANT121:13Χαλκιδική: Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση20:59Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στα Μέγαρα: Κλειστή η Αθηνών - Κορίνθου (βίντεο)20:44Αττική Οδός: Τροχαίο ατύχημα με δύο ΙΧ και μια μηχανή20:30Κομισιόν: Επιβεβαιώνει τις ρωσικές παρεμβάσεις στο αεροπλάνο της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής20:17Αθηνών – Κορίνθου: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες - Ανάμεσά τους και παιδί20:02Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1: Είχε πλάτες η μαφία της Κρήτης19:48Θεσσαλονίκη: 49χρονος απείλησε με μαχαίρι ιδιοκτήτη καταστήματος για 200 ευρώ19:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο