LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Μαρτίου 2021 15:16

Μακένζι Σκοτ: νέος γάμος μετά το διαζύγιο με τον Τζεφ Μπέζος

Δειτε την ιλιγγιώδη περιουσία που "απέκτησε" μετά τον χωρισμό της με τον επικεφαλής της Amazon.

 Τζεφ Μπέζος

Η δισεκατομμυριούχος Μακένζι Σκοτ, που έγινε μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο μετά το διαζύγιό της με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος, παντρεύτηκε και πάλι, όπως έγινε γνωστό στον ιστότοπο του οργανισμού GivingPledge.

«Και τώρα, από μια ευτυχή συγκυρία, παντρεύτηκα έναν από τους πιο γενναιόδωρους και ευγενικούς ανθρώπους που γνωρίζω και την ακολουθώ στη δέσμευσή της να προσφέρει έναν τεράστιο οικονομικό πλούτο για να βοηθήσει τους άλλους», δήλωσε ο νέος σύζυγος της Σκοτ, Νταν Τζούετ, στη δήλωση που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

Ο Τζούετ είναι καθηγητής επιστημών στο ιδιωτικό σχολείο του Λέικσαϊντ, στο Σιάτλ (βορειοδυτικές ΗΠΑ), γράφει η εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία αποκάλυψε πρώτη την πληροφορία. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το σχολείο, όπου φοίτησε επίσης ο Μπιλ Γκέιτς, είναι εκείνο στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά που απέκτησαν μαζί οι Τζεφ Μπέφος και Μακένζι Σκοτ.

Η πρωτοβουλία "Giving Pledge" ενθαρρύνει τους πλούσιους σε ολόκληρο τον κόσμο να προσφέρουν το μισό και πλέον της περιουσίας τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και η Σκοτ έχει δεσμευτεί στο να καταβάλει το 50% του πλούτου της σε τέτοιου είδους ιδρύματα.

Η Μακένζι Σκοτ, που είναι επίσης μυθιστοριογράφος, είχε αποκαλύψει τον Δεκέμβριο ότι είχε δωρίσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε 384 οργανώσεις, σε διάστημα 4 μηνών, ανεβάζοντας σε περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια το συνολικό ποσό των δωρεών της, που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της Σκοτ, ηλικίας 50 ετών, προέρχεται από τα χρήματα που έλαβε στο πλαίσιο του διαζυγίου της με τον Τζεφ Μπέζος, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2019 και που της επέτρεψε να αποκτήσει εκείνη την εποχή το ισοδύναμο αξίας 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές της Amazon.

Η αξία τους αυξήθηκε με την άνοδο της τιμής της μετοχής του κολοσσού διαδικτυακού εμπορίου στη Γουόλ Στριτ.

Σύμφωνα με την κατάταξη του Bloomberg για τους δισεκατομμυριούχους, η περιουσία της Μακένζι Σκοτ ανέρχεται σε 53,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αναδεικνύοντάς την στον 22ο πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”Σήμερα 08:10 | Τοπικά Νέα

Ο δικηγόρος του μαθητή που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βασανισμού στο σχολείο του, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο