LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 09 Μαρτίου 2021 11:12 | Ανανέωση: 09 Μαρτίου 2021 11:38

Κορονοϊός: αναμένεται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων την Τρίτη

Δυο μεγάλες ιδιωτικές κλινικές θα νοσηλεύουν περιστατικά covid. Οι προβλέψεις των ειδικών για την εξέλιξη της πανδημίας.

κορονοϊός - έξαρση - κρούσματα - συναγερμός

Μεγάλη είναι η αγωνία για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, με την Αττική να «βράζει» και το ΕΣΥ να δέχεται ασφυκτική πίεση.

Μάλιστα οι πληροφορίες από το μέτωπο των κρουσμάτων, αναφέρουν ότι ήδη από νωρίς το πρωί η καταμέτρηση είχε ξεπεράσει τα 2.000 κι αναμένεται να δούμε που θα φτάσει ως το απόγευμα.

Σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε ότι δυο μεγάλες ιδιωτικές κλινικές παραχωρούνται στο ΕΣΥ για νοσηλεία περιστατικών covid.

«Περνάμε τη χειρότερη φάση και στην Αθήνα είναι άσχημη η κατάσταση», επεσήμανε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και εξέφρασε την ελπίδα ότι, «αυτήν τη φορά θα ξαναμπούμε σε κανονικότητα , με μεγαλύτερη προσοχή». ενώ προέβλεψε ότι τον Μάιο θα είμαστε άλλη χώρα.

Την ελπίδα του ότι μετά τις 22 Μαρτίου θα αρχίσουν να ανοίγουν οι οικονομικές δραστηριότητες και το λιανεμπόριο εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι” ο Καθηγητής Παθολογίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος.

«Το εμπόριο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα γιατί είναι αναγκαίο οικονομικά και μπορεί να περιοριστεί με διάφορους τρόπους η επικινδυνότητα του»,  δήλωσε ο πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αναφερόμενος στο πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς, ενώ μιλώντας στο "Θέμα 104,6", είπε ότι αν ανοίξει πρόωρα η εστίαση κινδυνεύουμε να κλείσουν όλα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων09:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από σήμερα η βασική γραμμή09:00Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:46Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 12 Δεκεμβρίου08:32Κρήτη: Σήμερα η έναρξη κινητοποιήσεων των αγροτοκτηνοτρόφων08:18Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίρι08:04Το Ισραήλ χαράσσει νέα σύνορα μέσα στη Γάζα07:50Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι - Ζελένσκι: Η Ιταλία θα αποστείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία22:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο