LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 08 Μαρτίου 2021 13:08

Ο Mr. Pricefox εντυπωσίασε και την Ελένη Καρακάση (εικόνες)

Ανεβάζει στροφές το pricefox.gr, βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις για την ασφάλιση αυτοκινήτου.

Ελένη Καρακάση - Pricefox

Το πρώτο τηλεοπτικό διαφημιστικό του Pricefox θα κάνει πρεμιέρα 8 Μαρτίου! Στο διαφημιστικό σποτ πρωταγωνιστεί η Ελένη Καρακάση μαζί με τον Mr. Pricefox! Η Ελένη Καρακάση εντυπωσιάζεται από την ικανότητα του Mr. Pricefox να συγκρίνει την αγορά και να βρίσκει πάντα την καλύτερη λύση για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Γιατί επέλεξε το Pricefox την Ελένη Καρακάση;

Το Pricefox επέλεξε την Ελένη Καρακάση ως μια από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς η οποία πρωταγωνιστεί και στην αγαπημένη σειρά για το κοινό, τις Άγριες Μέλισσες. Η ομάδα του Pricefox σχολίασε: “Η Ελένη ήταν φοβερή, γεμάτη ενέργεια, αμέσως συνδέθηκε με τον Mr. Pricefox και μας έκανε να νιώθουμε ότι ο Mr. Pricefox ζωντανεύει δίπλα της! Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε το νέο διαφημιστικό με την Ελένη!”

Τι είναι το Pricefox;

To Pricefox είναι η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2020. Στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις προσφορές από τις καλύτερες ασφαλιστικές και να εξοικονομήσεις έως και 172€ ετησίως.

Pricefox

Το Pricefox τη στιγμή αυτή συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές όπως  Ατλαντική Ένωση, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη, Euroins, Eurolife, Groupama, Hellas Direct, Interasco.

Στο Pricefox σκέφτονται πάντα πως θα κάνουν την εμπειρία του καταναλωτή όσο το δυνατόν καλύτερη. Η ομάδα του Pricefox εισάγει καινοτομίες στην ασφαλιστική αγορά και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δει αποτελέσματα για το αυτοκίνητο του σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, κάνοντας το Pricefox την πιο γρήγορη και εύχρηστη πλατφόρμα στην Ελλάδα!

Pricefox

Η εμπειρία του καταναλωτή πλαισιώνεται σε κάθε στάδιο με πραγματική εξυπηρέτηση πελατών 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα.

Η ομάδα του Pricefox είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς. Μπες στο Pricefox, βάλε την πινακίδα σου και μερικά στοιχεία για σένα και το αυτοκίνητο σου, σύγκρινε τις καλύτερες προσφορές και αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου online από 7€/μήνα και με δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις. Επίσης, στο Pricefox θα βρεις την φθηνότερη οδική βοήθεια της αγοράς με μόλις 1.6€/μήνα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο