LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Μαρτίου 2021 06:22 | Ανανέωση: 08 Μαρτίου 2021 06:37

“YFSF - All Star”: ο νικητής της εβδομάδας και οι επόμενες μεταμφιέσεις (βίντεο)

Αλευράς, Ελευθερίου, Κατσούλης, αδελφές Μαγγίρα, Ματιάμπα, Μπρεάζου και Στικούδη ανέβηκαν ξανά στη φαντασμαγορική σκηνή του σόου και χάρισαν φοβερές ερμηνείες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» μεταμόρφωσε για άλλη μια φορά την Κυριακή μας, ανεβάζοντας στη σκηνή τους all star καλλιτέχνες του που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Την Κυριακή 7 Μαρτίου με οικοδέσποινα την εντυπωσιακή Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή,  το «Your Face Sounds Familiar- All Star» τα είχε όλα σε υπερθετικό βαθμό! 

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star», την Κυριακή 7 Μαρτίου, μας ταξίδεψε στην εποχή των Λουδοβίκων με τον Θανάση Αλευρά ως Ζόζεφιν, μας έκανε να χορέψουμε με τη Ματθίλδη Μαγγίρα ως Lady Gaga, ενώ νιώσαμε και τον πόνο της Μπέττυς Μαγγίρα αλά Άντζυ Σαμίου! Ροκάραμε με τον Άξελ Ρόουζ (Guns N’ Roses) της Τάνιας Μπρεάζου και απολαύσαμε τον Κρατερό Κατσούλη ως Βασίλη Καρρά, σε ένα μοναδικό ντουέτο, παρέα με την Κωνσταντίνα. Τέλος, συγκινηθήκαμε με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο του Λευτέρη Ελευθερίου, ραπάραμε με τον Mad Clip του Ησαΐα Ματιάμπα και θυμηθήκαμε μια μεγάλη ιστορίας αγάπης μέσα από τη Δήμητρα Παπίου της Κατερίνας Στικούδη. 

Αναλυτικά οι εμφανίσεις:

  • Θανάσης Αλευράς - Ζόζεφιν

  • Κρατερός Κατσούλης - Βασίλης Καρράς - Κωνσταντίνα

  • Λευτέρης Ελευθερίου - Θανάσης Βέγγος

  • Ησαΐας Ματιάμπα - Μad Clip

  • Μπέττυ Μαγγίρα - Άντζυ Σαμίου

  • Ματθίλδη Μαγγίρα - Lady Gaga

  • Κατερίνα Στικούδη - Δήμητρα Παπίου

  • Τάνια Μπρεάζου - Guns N’ Roses 

Στη συνέχεια, ακολούθησε η σύνδεση, μέσω Ζoom, με τηλεθεατές οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τις θετικές τους ψήφους στον καλλιτέχνη που τους εντυπωσίασε περισσότερο.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, Θανάσης Αλευράς και Ησαΐας Ματιάμπα υποδυόμενοι την Ζόζεφιν και τον Μad Clip, αντίστοιχα, χάρισαν στο κοινό ένα δυνατό ντουέτο, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Φήμη».

 

Η ψηφοφορία του κοινού σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ανέδειξε μεγάλη νικήτρια της βραδιάς την Κατερίνα Στικούδη η οποία στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του «Your Face Sounds Familiar», επέλεξε να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στα Παιδικά Χωριά SOS.

Τα Παιδικά Χωριά SOS, ένα ειδικά αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, αποτελούν τον αντίστοιχο οργανισμό των SOS Children's Villages στην Ελλάδα. Ο οργανισμός είναι ένα από τα μέλη του SOS Children’s Villages International. Πραγματοποιεί διάφορες δράσεις, όπως η συλλογή αγαθών, για την επίτευξη των στόχων του, δηλαδή της κάλυψης των αναγκών και της προστασίας των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των παιδιών.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, Θανάσης Αλευράς και Ησαΐας Ματιάμπα υποδυόμενοι την Ζόζεφιν και τον Μad Clip, αντίστοιχα, χάρισαν στο κοινό ένα δυνατό ντουέτο, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Φήμη».

 Τέλος, το buzzer  αυτή τη φορά έδειξε επιθετικές διαθέσεις αποφασίζοντας πως οι μεταμορφώσεις της επόμενης Κυριακής, 14 Μαρτίου, θα είναι:

  • Θανάσης Αλευράς – Ντίνος Ηλιόπουλος
  • Κρατερός Κατσούλης – Trio
  • Λευτέρης Ελευθερίου – Κωνσταντίνος Αργυρός
  • Ησαΐας Ματιάμπα – Ευτυχία Φαναριώτη
  • Ίαν Στρατής – Aerosmith
  • Μπέττυ Μαγγίρα – Mπέσυ Αργυράκη
  • Ματθίλδη Μαγγίρα – Άντζελα Δημητρίου
  • Κατερίνα Στικούδη – James Blunt
  • Τάνια Μπρεάζου – Bebe Rexha

Δηλώσεις συμμετοχήs, μέσω zoom, στο «Your Face Sounds Familiar - All Star» στο yfsf@antenna.gr.

#Yfsf_Ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1

«Your Face Sounds Familiar - All Star». Κάθε Κυριακή στις 21:00 στον ANT1!


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

Οι αρχές της χώρας αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο και ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την ευρύτερη περιοχή.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο