LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2021 15:28 | Ανανέωση: 06 Μαρτίου 2021 16:04

Κυριακή με βροχές και σκόνη

Τέλος οι Αλκυονίδες μέρες, έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Ποιες περιοχές θα "πνιγούν" στην σκόνη.

AP - Καιρός - βροχή - βροχές - καταιγίδα - αέρας

Βροχές αναμένονται αύριο σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως στα ανατολικά, στα βόρεια ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο, με παράλληλη μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται την Κυριακή στα βόρεια ηπειρωτικά, στην Θεσσαλία, στη Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στο Αιγαίο. Βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, καθώς επίσης στα βόρεια και ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο, όπου μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 11, στη Θεσσαλία από 6 έως 13, στην Ήπειρο από 3 έως 18, στην Ανατολική Στερεά από 4 έως 14, στη Δυτική Στερεά από 7 έως 17, στη Πελοπόννησο από 8 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στη Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Κακοκαιρία BYRON”: Μήνυμα του 112 σε Μέγαρα και Μάνδρα – Απομακρυνθείτε από υπόγεια και ισόγειαΣήμερα 06:21 | Ειδήσεις

Τα προβλήματα στα Μέγαρα, εντοπίζονται ειδικά στις περιοχές Λάκκα Καλογήρου και Αλμυρές.

“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να απουσιάσουν σήμερα από τις υπηρεσίες τουςΣήμερα 06:48 | Ειδήσεις

Ποιες υπηρεσίες εξαιρούνται και κατά συνέπεια οι υπάλληλοι που τις στελεχώνουν πρέπει να εργαστούν κανονικά.

“Κακοκαιρία BYRON”: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμεραΧθες 12:56 | Ειδήσεις

Πολλές περιφέρειες της χώρας, έχουν τεθεί σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code).

“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Πρόβλημα και στην Εθνική Οδό Αθηνών – ΚορίνθουΣήμερα 07:43 | Ειδήσεις

Στις 12.00 θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για να αξιολογήσει τα μέχρι τώρα δεδομένα και την υπό εξέλιξη κακοκαιρία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 του Τραμ09:04Αταμάν: Ελπίζω ο Φαρίντ να είναι και στην καλύτερη πεντάδα του Final408:50“Κακοκαιρία BYRON”: Αναβλήθηκε η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας08:36Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (βίντεο)08:22“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Πρόβλημα και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου08:08F1: Ο πιο συναρπαστικός τελικός έρχεται την Κυριακή στις 15:00 ζωντανά σε ANT1 και ΑΝΤ1+07:54“Κακοκαιρία BYRON”: Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική σε Αττική και Πελοπόννησο07:40Νέλσον Μαντέλα: Tο σύμβολο της καταπίεσης και του αγώνα για ισότητα που “έφυγε” σαν σήμερα07:25“Κακοκαιρία BYRON”: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα 07:11“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να απουσιάσουν σήμερα από τις υπηρεσίες τους06:57Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Δεκεμβρίου06:42“Κακοκαιρία BYRON”: Μήνυμα του 112 σε Μέγαρα και Μάνδρα – Απομακρυνθείτε από υπόγεια και ισόγεια06:28Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:14Πάτρα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ - Δύο συλλήψεις23:59Χαλκιδική: Στο εδώλιο 6 άτομα για τον θάνατο 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης23:46Μονακό: Η ομάδα του Σπανούλη κατέγραψε τους περισσότερους πόντους σε αγώνα στην ιστορία της Euroleague23:33ΗΠΑ: Αναστέλλονται τα αιτήματα για μετανάστευση από 19 χώρες 23:23ΚΑΕ Άρης: "Παραδοσιακή" νίκη της Κλούζ23:14Κακοκαιρία Byron: Προειδοποιητικά μηνύματα 112 σε δέκα περιοχές - Οι συστάσεις του υπουργείου Εργασίας23:04“Κακοκαιρία BYRON” - Αττική: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Μήνυμα του 11222:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο