LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2021 12:26

Κουέστα: συγνώμη από οπαδούς και συμπαίκτες

Ο τερματοφύλακας του Άρη δηλώνει θυμωμένος με τον εαυτό του για το μοιραίο λάθος του, που στοίχισε τον αποκλεισμό στην ομάδα του. Τι είπε για τι ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Χουλιάν Κουέστα

Πρόσωπο των ημερών, αναμφίβολα, ο Χουλιάν Κουέστα, μίλησε στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports με αφορμή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/3, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη ακόμα δεν μπορεί να... χωνέψει το λάθος που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό και στοίχισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. «Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κουέστα.

Και προσέθεσε αναφορικά με το πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του, ο πρώην τερματοφύλακας της Βίσλα Κρακοβίας ήταν ξεκάθαρος, «Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ασφαλώς είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τόσο μετά τον αγώνα όσο και πριν προπόνηση, μίλησα στους συμπαίκτες μου, τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να ζητήσουμε την νίκη στο ντέρμπι».

Και, ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Πρέπει όμως να γυρίσουμε σελίδα, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι μια μάχη. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε συμπαγής και κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, θα είμαστε στο τέλος οι νικητές. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, μαζί και ο κόσμος μας, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δείξουμε την Κυριακή ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζάκυνθος: Αύριο το τελευταίο αντίο στο άτυχο 2χρονο που έχασε την ζωή του από Πίτμπουλ 13:12Το ΕΚΠΑ "έσπασε το φράγμα" των top 200 πανεπιστημίων στον κόσμο12:58Λαμία: Οδηγός παρέσυρε 11χρονο και τον εγκατέλειψε12:44Champions League - Ολυμπιακός: Στην Αστάνα για το "διπλό"12:30Χολαργός: Προκλητική απάντηση στα social από τον νεαρό που επιτέθηκε στον 14χρονο12:16Άγριος ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες12:02Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι παραγωγοί - Πού κλείνουν και ποιες ώρες11:48Συνολικά 67 δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν το 2025 - Σχεδόν οι μισοί στη Γάζα11:34Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε είσοδο πολυκατοικίας11:20Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο με 48χρονο που κυνήγαγε μαθήτριες κρατώντας μαχαίρι11:06Πέτρος Φιλιππίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Είμαι άστεγος, έχω καταστραφεί οικονομικά10:52Άνοιξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Αποχωρούν οι αγρότες10:38Πέντε συλλήψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα10:24Θεσσαλονίκη: Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων- Προμαχώνα- Εξοχής και Νίκης10:10Μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα09:56Λαμία: Διευρύνουν τους αποκλεισμούς οι αγρότες της Κεντρικής Ελλάδας09:42Πάτρα: Σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι09:28Εξάρχεια: Άγνωστοι έριξαν 5 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ09:14Ιαπωνία: Δεκάδες οι τραυματίες, μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι 09:00Λίβερπουλ - Σλοτ: Δεν έχω ιδέα αν ο Σαλάχ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την Λίβερπουλ08:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο