LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2021 12:26

Κουέστα: συγνώμη από οπαδούς και συμπαίκτες

Ο τερματοφύλακας του Άρη δηλώνει θυμωμένος με τον εαυτό του για το μοιραίο λάθος του, που στοίχισε τον αποκλεισμό στην ομάδα του. Τι είπε για τι ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Χουλιάν Κουέστα

Πρόσωπο των ημερών, αναμφίβολα, ο Χουλιάν Κουέστα, μίλησε στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports με αφορμή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/3, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη ακόμα δεν μπορεί να... χωνέψει το λάθος που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό και στοίχισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. «Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κουέστα.

Και προσέθεσε αναφορικά με το πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του, ο πρώην τερματοφύλακας της Βίσλα Κρακοβίας ήταν ξεκάθαρος, «Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ασφαλώς είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τόσο μετά τον αγώνα όσο και πριν προπόνηση, μίλησα στους συμπαίκτες μου, τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να ζητήσουμε την νίκη στο ντέρμπι».

Και, ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Πρέπει όμως να γυρίσουμε σελίδα, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι μια μάχη. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε συμπαγής και κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, θα είμαστε στο τέλος οι νικητές. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, μαζί και ο κόσμος μας, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δείξουμε την Κυριακή ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24Πυρκαγιά στο Ροστόφ της Ρωσίας από ουκρανικά drones - 4 τραυματίες07:10Οι παθολόγοι ζητούν πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία06:56Final 4: Οι GMs προβλέπουν Παναθηναϊκό στο f-4 κατά 95%, ενώ Ολυμπιακό κατά 50%06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο