LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2021 19:39 | Ανανέωση: 08 Μαρτίου 2021 16:29

“Άγριες Μέλισσες”: δολοπλοκίες, ένα σχέδιο φυγής και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών (εικόνες)

Τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, κρύβουν αναπάντεχες εκπλήξεις για τους ήρωες και τους τηλεθεατές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες και κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται με νέα επεισόδια που θα καθηλώσουν, από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη στις 22:00….

Δευτέρα 8 Μαρτίου - Επεισόδιο 104

Η σύλληψη του Νέστορα αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην Ασφάλεια της Λάρισας κάνει τον γύρο του χωριού. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται, ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή, και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη. Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι απευθύνονται σε δικηγόρο προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ο πόλεμος μεταξύ των δυο ζευγαριών είναι προ των πυλών.

Τρίτη 9 Μαρτίου - Επεισόδιο 105

Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Νέστορα που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Όμως, μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν του, μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του. Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη. Οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται αμείωτοι, ενώ ο Σωκράτης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές καθώς ο φόβος του για τον Δούκα τον έχει κυριεύσει. Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως, η Δρόσω δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη.

Τετάρτη 10 Μαρτίου - Επεισόδιο 106

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη, όμως, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά; Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους; Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

Πέμπτη 11 Μαρτίου - Επεισόδιο 107

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Θα τα καταφέρουν ή θα ξεσκεπαστεί το μυστικό τους; Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα από τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό. Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

#AgriesMelisses

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν23:59Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε οξειδωμένο πυρομαχικό υλικό23:47Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Χάλα Πιονίρ, κυριάρχησε απέναντι στην Παρτιζάν23:36Χειρόφρενο και αύριο τα ταξί της Αττικής23:22Επιτεύχθηκε συμφωνία για την 15μελή επιτροπή τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας23:08Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν22:54Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με εμφατική νίκη επί του Άρη και χατ-τρικ Μπακασέτα22:40Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα22:26Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας καταζητούμενος για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων22:12ΗΠΑ: Ξεκίνησε η "δεύτερη φάση" του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα21:58Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία21:44Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Είναι εφικτό ένα "μοντέλο Μαδούρο" στο Ιράν;21:30Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευνα21:16Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Καταιγιστικός "Δικέφαλος" στους 4 του Κυπέλλου21:02Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με Βανς και Ρούμπιο20:48Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο20:34Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:24Τέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑ20:14Ant1 Sports: Σκληρή αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου 20:04Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο