Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ήχησαν στο Μέγαρο ΜαξίμουΣήμερα 13:32 | ΠολιτικήΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μαζί με την κόρη του, Σοφία.
Παύλος Μαρινάκης: Το 2025 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ουσιαστικές τομέςΣήμερα 11:26 | ΠολιτικήΗ ανάρτηση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρέςΧθες 20:44 | ΠολιτικήΤο μήνυμα της αμερικανίδας πρέσβης δύο μήνες μετά την άφιξη της στην Ελλάδα.
Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕΧθες 20:16 | ΠολιτικήΣε μια συνολική αποτίμηση της χρονιάς και των πολιτικών συσχετισμών προχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις για κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Χρυσοχοΐδης: Η κατάληψη του δρόμου από τους αγρότες στα μπλόκα είναι παράνομη πράξηΧθες 16:16 | Πολιτική«Αξίζει τον κόπο με αυτήν τη κοινωνική ομάδα να συνεργαστούμε, να διαπραγματευτούμε για να βρούμε κάποια λύση».