LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2021 18:55

Συλλήψεις για κορονοπάρτι οργίων με επώνυμους (εικόνες)

Φωτογραφίες και βίντεο με "γαργαλιστικές λεπτομέρειες" στο κινητό διακινητή ναρκωτικών

ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Έναν από τους πιο γνωστούς προμηθευτές ναρκωτικών των VIP κορονοπάρτι που διοργανώνονται σε Αθήνα και Πειραιά θεωρούν ότι συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 38χρονο Αλβανό που έχει παρελθόν με τον κόσμο των ναρκωτικών καθώς είχε συλληφθεί άλλες δυο φορές για υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης εκατοντάδων κιλών κάνναβης.

Η πληροφορία είχε φτάσει εδώ και λίγο καιρό στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής αλλά οι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω κορονοϊού με τους άδειους δρόμους τα βράδια, δυσκόλευαν τις κινήσεις των αστυνομικών. Ωστόσο έβλεπαν τον 38χρονο να μπαινοβγαίνει σε διάφορα σπίτια και να φεύγει πρωινές ώρες.

«Στα ίδια σπίτια μπαινόβγαιναν και πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας μας. Για τα συγκεκριμένα πάρτι ακούγονταν πολλά αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα», λέει στο astinomiko.gr αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Αρκετά από τα… πολλά που ακούγονταν επιβεβαιώθηκαν όταν οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα δέκα κινητά τηλέφωνα του 38χρονου και των δυο συνέργων του. Ένας 56χρονου και της συζύγου του, 47 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης, χασίς και χαπιών στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που υπήρχαν στα τηλέφωνα του 38χρονου επιβεβαίωσαν πολλές από τις "γαργαλιστικές λεπτομέρειες" για κλειστά πάρτι με σεξουαλικά όργια και χρήση ναρκωτικών, που είχαν φτάσει ως πληροφορίες στα αυτιά των αστυνομικών. Μάλιστα φαινόταν να συμμετέχει και ο ίδιος στις …περιπτύξεις που ακολουθούσαν την χρήση ναρκωτικών που πουλούσε.

Το πελατολόγιο της σπείρας δεν ήταν μικρό και φαίνεται ότι είχαν αποκτήσει πολύ καλή φήμη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν. «Είναι στην ευχέρεια του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση πως θα κινηθεί όσον αφορά στις επαφές του κινητού τηλεφώνου αλλά και τα βίντεο και τις φωτογραφίες» λέει με νόημα αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, μετά από έρευνες που έκαναν στα σπίτια τους σε Πειραιά και Άγιο Ιωάννη Ρέντη βρέθηκαν «1.140- γραμμ. κοκαΐνης, 4.030 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 188 ναρκωτικά χάπια, 1.005 ευρώ, 10 κινητά τηλέφωνα, 3 ζυγαριές ακριβείας, μαχαίρι τύπου πεταλούδα, ξύλινο σφυρί, ηλεκτρικό αναδευτήρα, 2 πλαστά δελτία ταυτότητας και πλαστό δίπλωμα οδήγησης, πλήθος νάιλον συσκευασιών για επιμερισμό ναρκωτικών».

ΠΗΓΗ: astinomiko.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακαΣήμερα 15:15 | Τοπικά Νέα

Αστυνομικοί, μετά από το ένταλμα σύλληψης, αναζητούν τον άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο