LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2021 12:34

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κέντρο Υγείας Πατησίων (εικόνες)

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το υγειονομικό προσωπικό και πολίτες που έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Τι ζήτησε από όλους.

Κυριάκος Μητσοτάκης - εμβολιαστικό κέντρο Πατησίων

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μαξίμου, «Το σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ξαναχτίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι πολύ σημαντικό και για την επόμενη μέρα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πατησίων που προσφέρει τις υπηρεσίες και ως εμβολιαστικό κέντρο και επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που συμπληρώθηκε το 1.000.000 εμβολιαστικών δόσεων. 

Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε τη διαδικασία εμβολιασμού, συνομίλησε με πολίτες που είτε περίμεναν τη σειρά τους είτε μόλις ολοκλήρωσαν τη διαδικασία κι ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει. «Θέλω στο πρόσωπό σας να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που έχει απασχοληθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού. Νομίζω ότι από όλους τους πολίτες ακούμε μόνο καλά λόγια, για εσάς πρωτίστως. Γιατί τους υποδέχεστε με χαμόγελο, τους δίνετε αυτό το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό και γι’ αυτούς οι οποίοι μπορεί να ανησυχούν λίγο παραπάνω και είναι απολύτως ευνόητο». Επέστησε δε την προσοχή σημειώνοντας πως «θέλει πολύ προσοχή για να μπορούμε να ξαναρχίσουμε να ανοίγουμε την οικονομική δραστηριότητα και τα σχολεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Κυριάκος Μητσοτάκης - εμβολιαστικό κέντρο Πατησίων

Κυριάκος Μητσοτάκης - εμβολιαστικό κέντρο Πατησίων

Κυριάκος Μητσοτάκης - εμβολιαστικό κέντρο Πατησίων

Κυριάκος Μητσοτάκης - εμβολιαστικό κέντρο Πατησίων

«Το βασικό είναι ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πια ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Νομίζω ότι αυτό παρά την αύξηση των κρουσμάτων ήδη αν δει κανείς πιο αναλυτικά τα στοιχεία, αρχίζει και φαίνεται και αποτυπώνεται στις μεγάλες ηλικίες που έχουν εμβολιαστεί», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνέχεια περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετούν τις απαιτούμενες ανάγκες. Στο συγκεκριμένο κέντρο πραγματοποιούνται περισσότεροι από 300 εμβολιασμοί την ημέρα.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν και συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Διοικητής της 1ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Στάθης και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας, Νίκος Ζαμπέλης.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακριβότερο της τελευταίας πενταετίας θα είναι το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι22:30Πόλεμος στην Ουκρανία: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, δηλώνει ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ22:16Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα στην Αχαρνών22:02ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στην Τούμπα21:48Είδος πολυτελείας...το νερό21:34Λαμία: Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας 21:20Super League: Το απόλυτο... μηδέν στη Λάρισα21:06Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:52ANT1 Sports: Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με ισοπαλία το 202520:38Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας Ντόρα Γιαννακοπούλου20:24Διπλός σεισμός ανοικτά της Ραφήνας20:10Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης ΑΝΤ1 - Στηρίζει το σωματείο "Ελίζα" που μάχεται ενάντια στην κακοποίηση παιδιών19:56Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτικής Θεσσαλίας19:42Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια19:28ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου19:14ΟΠΕΚΕΠΕ - Αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων: Κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα για εμπλοκή μου σε παράνομες επιδοτήσεις19:00Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι18:46Λαμία: Οι αγρότες άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια Τραγάνας επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων 18:32Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα18:18Νέα περιστατικά εντοπισμού αλλοδαπών στη Γαύδο18:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο