Μαυροματάκης στο ant1news: Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί της ΣητείαςΣήμερα 17:02 | ΟικονομίαΚραυγή αγωνίας από τους αγρότες, που είδαν την παραγωγή τους να μειώνεται κατά 70% τα 3 τελευταία χρόνια, αλλά δεν πήραν καμία αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ.
Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)Σήμερα 16:52 | ΤεχνολογίαΜείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χρηστών των social media σήμερα, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025.
"Αποκαλύψεις": Η Μαρία Καρυστιανού για τη δημιουργία κινήματος - Δεν θα αυτοπροταθώ ως ηγέτηςΣήμερα 16:48 | Κοινωνία«Μόνο του το κίνημα θα δείξει ποιον θέλει για αρχηγό. Δεν θέλουμε καμία συνεργασία με πολιτικά πρόσωπα».
Μπαρτζώκας: Δύσκολο παιχνίδι με τη Βαλένθια – Kαθοριστική η Τετάρτη για τον ΜόριςΣήμερα 16:38 | Αθλητικά«Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και ο αντίπαλος είναι μία ομάδα καλή».
Κάλας: Το Ντονμπάς δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού για τον Πούτιν - Αν το πάρει, θα θέλει κι άλλοΣήμερα 16:28 | ΚόσμοςΗ Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής τόνισε ότι η Ουκρανία είναι η μόνη που μπορεί να αποφασίσει τους όρους μιας ειρηνευτικής συμφωνίας.