LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2021 23:33

Τσικνοπέμπτη με βοριάδες

Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τόπους, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι-βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από το μηδέν έως τους 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά και τα νότια το πρωί βόρειοι-βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 και τοπικά στα νότια μέχρι το απόγευμα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παρασκευή

 Για την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά ορεινά και χιονοπτώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, από τις μεσημβρινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤαΰγετος: Οι ορειβάτες ήταν δεμένοι μεταξύ τους, γλίστρησαν και έπεσαν στην χαράδραΣήμερα 06:58 | Ειδήσεις

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα προσέγγισης ελικοπτέρου, η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Αχαρνές: Καταστροφική φωτιά σε εργοστάσιο - Ήχησε το 112 (εικόνες)Σήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της πυροσβεστικής έγινε γνωστό ότι η πυρκαγία έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Χαμένο πέναλτι, ακυρωμένο γκολ και νίκη της Σενεγάλης μέσα στο Μαρόκο (εικόνες)Σήμερα 06:18 | Ειδήσεις

Στον αγώνα μεσολάβησε διακοπή όταν η ομάδα της Σενεγάλης έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά από πέναλτι που δόθηκε στο Μαρόκο.

Ισπανία: Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Κόρδοβα - Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίεςΣήμερα 06:00 | Ειδήσεις

Ο ισπανός υπουργός Μεταφορών Όσκαρ Πουέντε προειδοποίησε μέσω X ότι «η σύγκρουση ήταν τρομερή» και υπάρχει κίνδυνος ο απολογισμός να γίνει ακόμη βαρύτερος, με δεδομένες τις «πολύ ανησυχητικές πληροφορίες» για το δυστύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυρκαγιές στην Χιλή: 18 νεκροί και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στις κοινότητες που επλήγησαν πιο σκληρά08:04Οκτώ Ευρωπαϊκά κράτη στηρίζουν τη Δανία και Γροιλανδία σε κοινή δήλωσή τους07:50Ταΰγετος: Οι ορειβάτες ήταν δεμένοι μεταξύ τους, γλίστρησαν και έπεσαν στην χαράδρα07:36ΗΠΑ - Τραμπ: Η Δανία δεν έχει κάνει τίποτα για να απομακρύνει την "ρωσική απειλή" την Γροιλανδία07:22Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Χαμένο πέναλτι, ακυρωμένο γκολ και νίκη της Σενεγάλης μέσα στο Μαρόκο (εικόνες)07:08Αχαρνές: Καταστροφική φωτιά σε εργοστάσιο - Ήχησε το 112 (εικόνες)06:54Ισπανία: Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Κόρδοβα - Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες06:40Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα06:26Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Ιανουαρίου06:12Μελόνι: Λανθασμένη η πρόβλεψη για αύξηση των δασμών23:59Πλασματικά ενοίκια: Μεγάλοι χαμένοι οι ευσυνείδητοι πολίτες23:48Ισπανία: Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Κόρδοβα - Εκτροχιάστηκαν δύο τρένα υψηλής ταχύτητας23:34ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Θρίαμβος της “Ένωσης” με δήμιο τον Γιόβιτς23:20Γυναικοκτονία: Σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε σε χωράφι23:07Η ΕΕ εξετάζει δασμούς 93 δισεκ. ευρώ στις ΗΠΑ ως αντίποινα μετά τις απειλές Τραμπ22:53Ο Αντόνιο Κόστα συγκαλεί έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των κρατών μελών της Ε.Ε22:39Ταΰγετος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών - Στο νοσοκομείο οι τέσσερις τραυματίες22:20Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους22:00Ant1 Sports: Πρεμιέρα με το δεξί για την Σάκκαρη στο Australian Open21:41Ταΰγετος - Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπάρτης, στον ΑΝΤ1: Η επιχείρηση εξελίσσεται αργά αλλά ομαλά21:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο