LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2021 23:33

Τσικνοπέμπτη με βοριάδες

Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τόπους, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι-βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από το μηδέν έως τους 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά και τα νότια το πρωί βόρειοι-βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 και τοπικά στα νότια μέχρι το απόγευμα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παρασκευή

 Για την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά ορεινά και χιονοπτώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, από τις μεσημβρινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της ΑθήναςΣήμερα 22:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Φιντάν, στόχος της Άγκυρας παραμένει η μετατροπή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου «σε περιοχή σταθερότητας και ευημερίας», κάτι που –όπως είπε– αποτελεί «ξεκάθαρη βούληση του Προέδρου» της Τουρκίας.

Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχουςΣήμερα 22:07 | Ειδήσεις

Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν εντός 60-90 ημερών.

Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)Σήμερα 22:29 | Ειδήσεις

Στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί γερανοφόρο όχημα,  για  να  επαναφέρει σε ορθή θέση το φορτηγό και να ακολουθήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτεροςΣήμερα 21:52 | Ειδήσεις

Ο δεύτερος δράστης  εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Missing alert για την εξαφάνιση 62χρονου 23:59Πιερρακάκης: Η αποκατάσταση των πληγέντων στο Μάτι και τη Μάνδρα ενισχύει την αξιοπιστία του κράτους23:48Θεσσαλονίκη: Πτώση άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες σε σκεπή - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού (βίντεο)23:40Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας της Αλγερίας Αχμέντ Ατάφ την Τετάρτη23:32Διορία "μερικών ημερών" δίνει ο Τραμπ στον Ζελένσκι να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο23:24Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω μέθης23:16Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες23:06Δένδιας: Αναγκαιότητα επιβίωσης για την Ελλάδα οι ριζικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις22:56Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)22:48Νέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της Αθήνας22:40Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχους22:32"Οσμή σκανδάλου" ΟΠΕΚΕΠΕ στην Εύβοια: Ψάχνουν πού πήγαν 6,5 εκατ. ευρώ22:24Σοβαρό τροχαίο στην Άρτα: Φορτηγό ανετράπη σε παράδρομο της Ιονίας Οδού - Εγκλωβισμένος ο οδηγός22:16Μετρό Θεσσαλονίκης: Περισσότερες από 27 εκατ. μετακινήσεις εξυπηρέτησαν οι συρμοί22:08Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτερος21:58Ηλεία: 13χρονος μπήκε σε σχολείο και χτύπησε 12χρονο στο πρόσωπο 21:48Γαλλία: Η χώρα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision και την αντίθεσή της σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ21:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για τους ελέγχους στο Μέτρο 2321:28Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Οι αγρότες έχουν δίκιο, αλλά οι επιθέσεις δεν δικαιολογούνται21:18Λαμία: Δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα έξω από μπαρ - Λήστεψαν και έδειραν έναν 35χρονο21:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο