LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2021 23:33

Τσικνοπέμπτη με βοριάδες

Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τόπους, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι-βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από το μηδέν έως τους 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά και τα νότια το πρωί βόρειοι-βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 και τοπικά στα νότια μέχρι το απόγευμα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παρασκευή

 Για την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά ορεινά και χιονοπτώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, από τις μεσημβρινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΉχησαν οι πρώτοι κανονιοβολισμοί για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)Σήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Ο πρώτος κανονιοβολισμός ακούστηκε στις 6:47 το πρωί.

Θεσσαλονίκη - Στρατιωτική Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Drones, anti-drones και όπλα τεχνητής νοημοσύνης κλέβουν την παράστασηΣήμερα 06:55 | Ειδήσεις

Το κοινό θα δει από κοντά μια σειρά από πυραύλους αλλά και κατευθυνόμενες βόμβες τελευταίας τεχνολογίας.

28η Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι εκδηλώσεις στην ΑθήναΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Η επίσημη έπαρση της Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θα γίνει στις 08:00 π.μ. ενώ η δοξολογία θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη 28η ΟκτωβρίουΧθες 16:17 | Ειδήσεις

Που θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ήχησαν οι πρώτοι κανονιοβολισμοί για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)08:10Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Σιντιργκί - Κτίρια υπέστησαν ζημιές07:5628η Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι εκδηλώσεις στην Αθήνα07:42Βραζιλία: Πωλείται το Μαρακανά07:28Θεσσαλονίκη - Στρατιωτική Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Drones, anti-drones και όπλα τεχνητής νοημοσύνης κλέβουν την παράσταση07:14ΗΠΑ - Ιαπωνία: Ο Τραμπ και η Τακαΐτσι υπογράφουν συμφωνία για τη προμήθεια σπάνιων γαιών και κρίσιμης σημασίας ορυκτών07:00Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή06:46Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Οκτωβρίου06:32Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη 28η Οκτωβρίου06:14Πατρών - Πύργου: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Τραυματίστηκε 11χρονο κοριτσάκι23:59Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι έχει ανεύρυσμα εγκεφάλου23:44Τασούλας στα εγκαίνια της έκθεσης «Ζωντανεύοντας την Ιστορία»: Κάθε δικαίωμα, για να ανασάνει, έχει και την άλλη όψη του, την όψη της ευθύνης23:29Πέθανε ο Μπιορν Αντρέσεν23:14Κρήτη: Τρόμος στον ΒΟΑΚ - Οδηγός έπεφτε με μανία πάνω σε προπορευόμενα αυτοκίνητα22:59Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία (βίντεο)22:45Ναύπλιο: Τρίκροκο αυγό 114 γραμμαρίων για ρεκόρ Γκίνες (Βίντεο)22:30ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου22:15NBA: Τραυματίστηκε το ανερχόμενο "πρόσωπο" του πρωταθλήματος - Εκτός δράσης ο Άντονι Έντουαρντς22:01Γάζα: Ο Ερυθρός Σταυρός θα παραλάβει ακόμη μια σορό ομήρου από την Χαμάς21:47Ρόδος: Τροχαίο στον περιφερειακό - Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Εικόνες) 21:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο