LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2021 14:29 | Ανανέωση: 26 Φεβρουαρίου 2021 14:31

Εισβολή στο γραφείο του Αυγενάκη για τον Κουφοντίνα (εικόνες)

Βανδαλισμοί στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αντίδρασή του.

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηράκλειο - πολιτικό γραφείο - Δημήτρης Κουφοντίνας

Επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητικού και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποίησαν άγνωστοι το μεσημέρι.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονταν συνεργάτες του κ. Αυγενάκη και προκάλεσαν φθορές. Στη συνέχεια, έξω από το γραφείο έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δ. Κουφοντίνα.

Ακολούθησε έρευνα της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό τους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι αναμένει την καταδίκη απ΄όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής της βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηράκλειο - πολιτικό γραφείο - Δημήτρης Κουφοντίνας

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηράκλειο - πολιτικό γραφείο - Δημήτρης Κουφοντίνας

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηράκλειο - πολιτικό γραφείο - Δημήτρης Κουφοντίνας

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηράκλειο - πολιτικό γραφείο - Δημήτρης Κουφοντίνας

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

Λευτέρης Αυγενάκης - Ηράκλειο - πολιτικό γραφείο - Δημήτρης Κουφοντίνας

 «Σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων από υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, στόχος αυτή τη φορά έγινε το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο. Οι επιθέσεις τους, ας το καταλάβουν καλά, πέφτουν στο κενό. Η Κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανοικτά τα καταστήματα την τελευταία Κυριακή του χρόνου08:56Με το βλέμμα στη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι οι Ευρωπαίοι ηγέτες 08:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Δεκεμβρίου08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Θεσσαλονίκη: Αγέλη αγριογούρουνων στους δρόμους του Πανοράματος (βίντεο)23:59Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια για τη... φωτογραφία του Τετέ με τη φανέλα της Γκρέμιο - Παίρνουν «μέτρα»23:44Τροχαίο στην Αχαΐα: Κατέληξε και ο 30χρονος τραυματίας - Η οικογένεια του δώρισε τα όργανα του23:30Βαρδούσια Όρη: Τι είπε στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία ο κοινοτάρχης του Αθανάσιου Διάκου23:16Φωτίστε την επιχείρησή σας χωρίς αρχικό κεφάλαιο με την GlobiLED23:02Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία22:48Ηρακλής – Πανιώνιος: Εύκολη νίκη κόντρα στον ουραγό22:34Φθιώτιδα: Ουρές χιλιομέτρων σε εθνική οδό και παραδρόμους - "Γολγοθάς" η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)22:20Τέμπη – Πλακιάς: Νέα μηνυτήρια αναφορά για το “μπάζωμα”22:06Κολοσσός Ρόδου – Μύκονος: Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους21:37Βαρδούσια: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Τον αναζητούσαν για να τον ενημερώσουν τον θάνατο του παππού του ενώ ήταν νεκρός21:23ΑΕΚ – Άρης: Η “Ένωση” πήρε το ντέρμπι21:09Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Ποια θα πρέπει να είναι η στάση της ΕΕ απέναντι στην πρόταση Τραμπ για την Γροιλανδία20:55ANT1 Sports: Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη20:41Βαρδούσια Όρη: Το smartwatch του ενός ορειβάτη οδήγησε στον εντοπισμό τους 20:27Ισχυρός σεισμός συγκλόνισε την Ταϊβάν20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο