LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2021 20:52 | Ανανέωση: 25 Φεβρουαρίου 2021 20:59

Μάρτυρες υπεράσπισης Λιγνάδη: Δεν ζήτησαν την συγκατάθεσή μας να καταθέσουμε

Άγνοια για την υπόθεση δηλώνουν δύο εκ των μαρτύρων υπεράσπισης που κλήθηκαν να καταθέσοθυν. Αναλυτικά η τοποθέτησή τους.

Λιγνάδης

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την ουσία της υπόθεσης», αναφέρουν ο Ιωάννης Παναγόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη και ο Αγησίλαος Μικελάτος, ηθοποιός, δύο από τους προτεινόμενους μάρτυρες της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, με δελτίο τύπου που εξέδωσαν απόψε. Διευκρινίζουν ότι τα ονόματά τους στην λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης του σκηνοθέτη μπήκαν ερήμην τους και τονίζουν πως η "δημοσιοποίηση των ονομάτων τους στην υπόθεση τους «έχει δημιουργήσει πρόβλημα και ταλαιπωρία» τόσο στους ίδιους όσο και στους οικείους τους".

Αναλυτικά η δήλωση των κ.κ. Ιωάννη Παναγόπουλου και Αγησίλαου Μικελάτου:  

"Μετά από δηλώσεις του συνηγόρου υπερασπίσεως του κ. Λιγνάδη στα ΜΜΕ, στις οποίες αναφερθήκαμε ως “μάρτυρες υπερασπίσεώς” του, χωρίς ουδέποτε να έχουμε ερωτηθεί ή να έχει ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη μας, δηλώνουμε τα παρακάτω:

Άμεσα, θα επικοινωνήσουμε με την κυρία Ανακριτή, ούτως ώστε, εάν κριθεί απαραίτητο από τις Δικαστικές Αρχές, να καταθέσουμε.

  • Δεν γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης και αγνοούμε τους λόγους, για τους οποίους τα στοιχεία μας ανακοινώθηκαν δημοσίως στον Τύπο από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Επαναλαμβάνουμε, ότι κανένας δεν ζήτησε (και δεν έλαβε) τη σύμφωνη γνώμη μας, προκειμένου τα ονόματά μας να ανακοινωθούν στα ΜΜΕ ως “μάρτυρες υπερασπίσεως” του κ. Λιγνάδη, γεγονός το οποίο μας μας έχει προκαλέσει σοβαρή προσωπική, επαγγελματική και ψυχολογική βλάβη.
  • Ο δεύτερος από εμάς, πράγματι ευρίσκετο στην Ιθάκη τον μήνα Αύγουστο του 2015, φιλοξενούμενος της κ. Ελ. Κούρκουλα, όχι όμως κατά την ημερομηνία 8 ή/και 9 Αυγούστου, αλλά από τις 10 Αυγούστου και μετά και παρέμεινε μόνο έως τις 13 ή/και 14 Αυγούστου. Δεν μπορεί, μετά ταύτα, να γνωρίζει οτιδήποτε, για το πριν την 10η Αυγούστου 2015 χρονικό διάστημα.
  • Ήμαστε, αμφότεροι, αταλάντευτοι στην καταδίκη κάθε είδους σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε, και παρακαλούμε το όνομά μας να μην χρησιμοποιείται σε καμία υπόθεση τρίτων προσώπων. Ήδη, η επί 2ήμερο διακίνηση των ονομάτων μας στον Τύπο, εξαιτίας της εν αγνοία μας δημοσιοποίησης των στοιχείων μας στα ΜΜΕ από τον συνήγορο του κ. Λιγνάδη, έχει δημιουργήσει προβλήματα και ταλαιπωρία σε εμάς και τους οικείους μας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Παναγόπουλος -  Αγησίλαος Μικελάτος"

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Μαραθώνια η απολογία του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την ΑττικήΣήμερα 20:58 | Ειδήσεις

Ποια σημεία παραμένουν ακόμα κλειστά.

Τέλλογλου: "Στα συρτάρια" παραμένει χορηγία 50 εκατομμυρίων ευρώ, για έργα ύδρευσης και άρδευσης στην ΘεσσαλίαΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Ο Τάσος Τέλλογλου σχολιάζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 γιατί τα "βρόντηξαν" οι Ολλανδοί τεχνικοί τεχνοκράτες δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη με την ελληνική γραφειοκρατία.

Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικόΣήμερα 21:35 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, οι αγρότες στα διόδια της Κάτω Αχαΐας έκλεισαν για ακόμα μία φορά τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και την παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης ΦιλόθεοΣήμερα 18:39 | Ειδήσεις

Στη συνάντηση, που σύμφωνα με ανάρτηση της Μητρόπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, την κ. Γκίλφοϊλ συνόδευσε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ (Jerry Ismail).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λειψυδρία: “Μικρή ανάσα” στα αποθέματα νερού από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις22:04Κακοκαιρία Byron: Σύσκεψη συντονισμού για την καταγραφή ζημιών και την αποζημίωση πληγέντων στη Δυτική Αττική21:54Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικό21:44Missing alert για την εξαφάνιση 33χρονου21:34Ηράκλειο Κρήτης: Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους 21:24Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την Αττική21:09Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας20:55Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα20:41ANT1 Sports: Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί για νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή20:29Τέλλογλου: "Στα συρτάρια" παραμένει χορηγία 50 εκατομμυρίων ευρώ, για έργα ύδρευσης και άρδευσης στην Θεσσαλία20:15ΗΠΑ: Νέες επαφές μεταξύ Ουκρανών και Αμερικάνων - Ο Γουίτκοφ θα μιλήσει για την συνάντηση του με τον Πούτιν20:01Κακοκαιρία Byron - Δήμαρχος Μάνδρας: Τα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν μετά την τραγωδία του 2017 απέδωσαν (βίντεο)19:52Άγρια σύγκρουση αγροτών με ΜΑΤ – "Έπεσαν" χημικά, τραυματίας ένας αστυνομικός19:41ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών των “πρασίνων”19:31Άγκυρα - Πρέσβης ΗΠΑ για F-35: Η Τουρκία βρίσκεται κοντά στην άρση του βασικού εμποδίου19:21ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων για το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ19:11Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:01ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με την Φενερμπαχτσέ θα ισχύουν και για την νέα ημερομηνία που θα οριστεί 18:51Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο18:41Βόλος: Ποινή 25 μηνών σε κρατούμενο που...δάγκωσε αστυνομικό18:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο