LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2021 20:52 | Ανανέωση: 25 Φεβρουαρίου 2021 20:59

Μάρτυρες υπεράσπισης Λιγνάδη: Δεν ζήτησαν την συγκατάθεσή μας να καταθέσουμε

Άγνοια για την υπόθεση δηλώνουν δύο εκ των μαρτύρων υπεράσπισης που κλήθηκαν να καταθέσοθυν. Αναλυτικά η τοποθέτησή τους.

Λιγνάδης

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την ουσία της υπόθεσης», αναφέρουν ο Ιωάννης Παναγόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη και ο Αγησίλαος Μικελάτος, ηθοποιός, δύο από τους προτεινόμενους μάρτυρες της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, με δελτίο τύπου που εξέδωσαν απόψε. Διευκρινίζουν ότι τα ονόματά τους στην λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης του σκηνοθέτη μπήκαν ερήμην τους και τονίζουν πως η "δημοσιοποίηση των ονομάτων τους στην υπόθεση τους «έχει δημιουργήσει πρόβλημα και ταλαιπωρία» τόσο στους ίδιους όσο και στους οικείους τους".

Αναλυτικά η δήλωση των κ.κ. Ιωάννη Παναγόπουλου και Αγησίλαου Μικελάτου:  

"Μετά από δηλώσεις του συνηγόρου υπερασπίσεως του κ. Λιγνάδη στα ΜΜΕ, στις οποίες αναφερθήκαμε ως “μάρτυρες υπερασπίσεώς” του, χωρίς ουδέποτε να έχουμε ερωτηθεί ή να έχει ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη μας, δηλώνουμε τα παρακάτω:

Άμεσα, θα επικοινωνήσουμε με την κυρία Ανακριτή, ούτως ώστε, εάν κριθεί απαραίτητο από τις Δικαστικές Αρχές, να καταθέσουμε.

  • Δεν γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης και αγνοούμε τους λόγους, για τους οποίους τα στοιχεία μας ανακοινώθηκαν δημοσίως στον Τύπο από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Επαναλαμβάνουμε, ότι κανένας δεν ζήτησε (και δεν έλαβε) τη σύμφωνη γνώμη μας, προκειμένου τα ονόματά μας να ανακοινωθούν στα ΜΜΕ ως “μάρτυρες υπερασπίσεως” του κ. Λιγνάδη, γεγονός το οποίο μας μας έχει προκαλέσει σοβαρή προσωπική, επαγγελματική και ψυχολογική βλάβη.
  • Ο δεύτερος από εμάς, πράγματι ευρίσκετο στην Ιθάκη τον μήνα Αύγουστο του 2015, φιλοξενούμενος της κ. Ελ. Κούρκουλα, όχι όμως κατά την ημερομηνία 8 ή/και 9 Αυγούστου, αλλά από τις 10 Αυγούστου και μετά και παρέμεινε μόνο έως τις 13 ή/και 14 Αυγούστου. Δεν μπορεί, μετά ταύτα, να γνωρίζει οτιδήποτε, για το πριν την 10η Αυγούστου 2015 χρονικό διάστημα.
  • Ήμαστε, αμφότεροι, αταλάντευτοι στην καταδίκη κάθε είδους σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε, και παρακαλούμε το όνομά μας να μην χρησιμοποιείται σε καμία υπόθεση τρίτων προσώπων. Ήδη, η επί 2ήμερο διακίνηση των ονομάτων μας στον Τύπο, εξαιτίας της εν αγνοία μας δημοσιοποίησης των στοιχείων μας στα ΜΜΕ από τον συνήγορο του κ. Λιγνάδη, έχει δημιουργήσει προβλήματα και ταλαιπωρία σε εμάς και τους οικείους μας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Παναγόπουλος -  Αγησίλαος Μικελάτος"

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Μαραθώνια η απολογία του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία"Αποκαλύψεις" - Βαρδούσια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο των τεσσάρων ορειβατώνΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Οι τρεις ορειβάτες βρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση.

Φωτιά στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από τα τραύματα της η 71χρονηΣήμερα 11:26 | Ειδήσεις

Τα τρίδυμα από τον τρίτο όροφο παραμένουν προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου.

Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυοΣήμερα 08:51 | Ειδήσεις

Στα μπλόκα της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης και του Μπράλου, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοιΣήμερα 13:44 | Ειδήσεις

Η Σύλβα - Καίτη Ακρίτα, πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πέθανε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης σε ηλικία 97 ετών. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
"Αποκαλύψεις" - Βαρδούσια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο των τεσσάρων ορειβατών16:42Σπείρα διαρρηκτών “χτυπούσε” επανειλημμένα σε Φιλοθέη και Ψυχικό - Συνελήφθη 39χρονος μετά από καταδίωξη16:28Ζελένσκι: Η Ουάσινγκτον πρότεινε στο Κίεβο "γερές" εγγυήσεις ασφαλείας για μια περίοδο 15 ετών που μπορεί να παραταθεί16:1455χρονος υπέστη ανακοπή στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης – Έγκαιρη η επέμβαση του ΕΚΑΒ16:00Κοζάνη-Πέλλα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης15:46Ιωάννινα: Δύο 15χρονες μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική μετά από κατανάλωση αλκοόλ15:31Αγρότες έκλεισαν επ’ αόριστον την Ιόνια Οδό στα διόδια Αγγελοκάστρου15:17Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου15:02Ναυάγιο στη Σάμο: Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 4 αγνοούμενων μεταναστών14:50Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θα προσφέρει εορταστικά γεύματα στους άστεγους στο Θησείο14:36Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών Θεσσαλονίκης14:20Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι14:06Άρης Μουγκοπέτρος: Δικάζεται στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή13:52Μάλγαρα - Μπλόκα: Ανέτρεψαν την απόφασή τους οι αγρότες που είχαν εξαγγείλει 24ωρο αποκλεισμό13:38Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο13:24Κρεμλίνο: Σύντομα η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Πούτιν και του Τράμπ13:10Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών επί της Αττικής Οδού, περιοχής Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος12:56Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι - Διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο12:42Η εικόνα στα αγροτικά μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας12:30Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ. - Αναποδογύρισε το ένα όχημα (Εικόνες)12:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο