LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2021 07:55 | Ανανέωση: 25 Φεβρουαρίου 2021 07:52

Europa League - Ολυμπιακός: με στόχο το εισιτήριο για τους “16” κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το «στίγμα» της φιλοσοφίας με την οποία θα μπουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο για τη μεγάλη ρεβάνς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης πριν από μία εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το εμφατικό 4-2 επί της Αϊντχόφεν και καλείται σήμερα το βράδυ (25/02, 22:00, CosmoteSport2HD) να... τελειώσει τη «δουλειά» στο «Philips Stadion», παίρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «εισιτήριο» για τους «16» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που μπήκε για λίγο και στο... πιλοτήριο της πτήσης των «ερυθρόλευκων» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την ολλανδική πόλη, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου κι έδωσε το «στίγμα» της φιλοσοφίας με την οποία θα μπουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο για τη μεγάλη ρεβάνς:

Όχι απλά για να «υπερασπιστούν» το πολύ σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησαν στο Φάληρο, αλλά για να νικήσουν για δεύτερη φορά την ολλανδική ομάδα. Θέλοντας να εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό τα αμυντικά «θέματα» που έχει η PSV και να περιορίσει τις επιθετικές αρετές της, απ' τη στιγμή που έχει πλέον στην ενδεκάδα και τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος απουσίασε απ’ τον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (24/02) στο «Philips Stadion» ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε σε απόλυτο βαθμό τα «χαρτιά» του. Εντούτοις, θεωρείται δεδομένο πως θα «πατήσει» πάνω στην πετυχημένη ευρωπαϊκή «συνταγή» του 4-3-3, με τρεις χαφ στον άξονα για να ελέγξει το τέμπο του αγώνα και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς από νωρίς για να έρθει το γκολ, που θα φέρει ακόμη πιο κοντά την πρόκριση.

Εάν δεν προκύψει κάποια απρόοπτο στις αρχικές επιλογές του Μάρτινς θα βρίσκονται οι Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα (ο Παπασταθόπουλος μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μασούρας, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Εκτός έχει μείνει ο τραυματίας Βρουσάι, που έκανε επέμβαση στο γόνατο προ ημερών και θα μείνει μακριά απ' τα γήπεδα για περίπου ενάμισι μήνα, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι δηλωμένοι οι Κρίστινσον, Τιάγκο Σίλβα και Κάιπερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν θα είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, ο οποίος είχε διευθύνει και τον περσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ ο τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοιΣήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι Ευρωπαίοι εμποδίζουν τις προσπάθειες των ΗΠΑ και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ειρηνευτική συμφωνία.

Η πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι τέθηκε υπό κράτησηΣήμερα 15:34 | Ειδήσεις

Δύο ακόμη άτομα, ανάμεσά τους υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχουν συλληφθεί στις Βρυξέλλες.

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσειςΣήμερα 16:18 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για την οικονομία, τις επενδύσεις, αλλά και τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ,  μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Λάρισα: Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στο κέντρο της πόλης - Έριξαν στο δρόμο γάλατα (εικόνες)Σήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Οι αγρότες δηλώνουν πως δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν από τον δρόμο αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων και της παλαιάς Εθνικής Θεσσαλονίκης–Έδεσσας από αγρότες 18:07Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοι 17:53Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου17:39Ο Καναδάς εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE της ΕΕ17:25Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι κατά Τσίπρα: Δεν ανεχόμαστε τη χρήση της τραγωδίας μας ως εργαλείο προσωπικής αποκατάστασης17:11Άλκης Καμπανός: Φυλάκιση 20 μηνών σε καταδικασμένο για τη δολοφονία του16:57Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσεις16:43Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας (εικόνες)16:29Η πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι τέθηκε υπό κράτηση16:15Παναθηναϊκός: Θα «χάσει» τον Ντέσερς απ’ τα μέσα Δεκεμβρίου 16:01Οι αγρότες προχωρούν και πάλι στον αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων 15:51Λάρισα: Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στο κέντρο της πόλης - Έριξαν στο δρόμο γάλατα (εικόνες)15:41Μητσοτάκης: Η στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της κυβέρνησης15:31Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες15:21Τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ σφηνώθηκε σε νταλίκα - Τραυματίστηκε η έγκυος οδηγός15:11Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ15:01Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ10:59Πρόστιμο της ΣΤΑ.ΣΥ στον ανάδοχο αναβάθμισης συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις10:48ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Συνεχίζεται ο κατήφορος… για τα “ελάφια”10:37ΕΚΤ: Αρνείται να δώσει δάνειο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας με βάση τα “δεσμευμένα χρήματα” της Ρωσίας10:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο