LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2021 07:55 | Ανανέωση: 25 Φεβρουαρίου 2021 07:52

Europa League - Ολυμπιακός: με στόχο το εισιτήριο για τους “16” κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το «στίγμα» της φιλοσοφίας με την οποία θα μπουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο για τη μεγάλη ρεβάνς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης πριν από μία εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το εμφατικό 4-2 επί της Αϊντχόφεν και καλείται σήμερα το βράδυ (25/02, 22:00, CosmoteSport2HD) να... τελειώσει τη «δουλειά» στο «Philips Stadion», παίρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «εισιτήριο» για τους «16» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που μπήκε για λίγο και στο... πιλοτήριο της πτήσης των «ερυθρόλευκων» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την ολλανδική πόλη, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου κι έδωσε το «στίγμα» της φιλοσοφίας με την οποία θα μπουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο για τη μεγάλη ρεβάνς:

Όχι απλά για να «υπερασπιστούν» το πολύ σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησαν στο Φάληρο, αλλά για να νικήσουν για δεύτερη φορά την ολλανδική ομάδα. Θέλοντας να εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό τα αμυντικά «θέματα» που έχει η PSV και να περιορίσει τις επιθετικές αρετές της, απ' τη στιγμή που έχει πλέον στην ενδεκάδα και τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος απουσίασε απ’ τον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (24/02) στο «Philips Stadion» ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε σε απόλυτο βαθμό τα «χαρτιά» του. Εντούτοις, θεωρείται δεδομένο πως θα «πατήσει» πάνω στην πετυχημένη ευρωπαϊκή «συνταγή» του 4-3-3, με τρεις χαφ στον άξονα για να ελέγξει το τέμπο του αγώνα και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς από νωρίς για να έρθει το γκολ, που θα φέρει ακόμη πιο κοντά την πρόκριση.

Εάν δεν προκύψει κάποια απρόοπτο στις αρχικές επιλογές του Μάρτινς θα βρίσκονται οι Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα (ο Παπασταθόπουλος μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μασούρας, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Εκτός έχει μείνει ο τραυματίας Βρουσάι, που έκανε επέμβαση στο γόνατο προ ημερών και θα μείνει μακριά απ' τα γήπεδα για περίπου ενάμισι μήνα, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι δηλωμένοι οι Κρίστινσον, Τιάγκο Σίλβα και Κάιπερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν θα είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, ο οποίος είχε διευθύνει και τον περσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ ο τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Κακοκαιρία BYRON”: Σε κατάσταση Red Code 9 περιφέρειες της χώραςΣήμερα 06:49 | Ειδήσεις

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πλεύρης: Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει στους αγρότες να κόψουν τη χώρα στα δύοΣήμερα 09:07 | Ειδήσεις

Πως σχολίασε την ομιλία Τσίπρα στην παρουσίαση του βιβλίου του και τον «εξώστη στον οποίο έβαλαν Φάμελλο και Χαρίτση».

Χωρίς ταξί και σήμερα η ΑττικήΧθες 21:56 | Ειδήσεις

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστεί το επιβατικό κοινό της Αττικής, ζητά μεταξύ άλλων στη νέα ανακοίνωσή του το ΣΑΤΑ.

Μπλόκο αγροτών – Μάλγαρα: Πορεία με νεκροφόρες για συμπαράσταση!Σήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Το Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας, αλλά και οι ψαράδες από την Μηχανιώνα, θα συμπαρασταθούν στους αγρότες που είναι στο μπλόκο των Μαλγάρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες – Θεσσαλία: Παραμένουν τα μπλόκα σε Νίκαια, Καρδίτσα και Τρίκαλα11:08Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με 48χρονο επιδειξία μέσα σε αστικό λεωφορείο10:55Πούτιν: Δεν αποδεχόμαστε ορισμένα σημεία της ειρηνευτικής πρότασης των ΗΠΑ10:41Οικοδόμοι: Πανελλαδική 24ώρη απεργία10:27Συναγερμός στην Αργολίδα: Χάθηκε ψαράς στον κόλπο της Επιδαύρου10:13Κοζάνη: Οδηγός λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ πέθανε από ανακοπή πάνω στο τιμόνι09:59ΝΒΑ: Νίκη για τους Μπακς – νέος τραυματισμός του Αντετοκούνμπο09:45Δένδιας: Χρόνια Πολλά στο Πυροβολικό μας για την εορτή της Προστάτιδάς του, Αγίας Βαρβάρας09:31Πλεύρης: Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει στους αγρότες να κόψουν τη χώρα στα δύο09:17Νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη - Γεμάτοι οι χώροι φιλοξενίας σε Ηράκλειο και Χανιά09:03Τροχαίο στον Κηφισό - Δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες08:49Μπλόκο αγροτών – Μάλγαρα: Πορεία με νεκροφόρες για συμπαράσταση!08:35Μαδούρο: Επιβεβαίωσε πως συνομίλησε με τον Ντόναλντ Τραμπ08:21Λέρος: Καταδίωξη ταχύπλοου με δεκάδες μετανάστες08:07Σόκρατες: Ο εμβληματικός “Γιατρός της Δημοκρατίας”07:53Πάτρα: Διανομέας ξυλοκοπήθηκε άγρια από τέσσερα άτομα που ήθελαν να τον ληστέψουν07:39Αγία Βαρβάρα: Τα φρικτά βασανιστήρια και ο αποκεφαλισμός από τον πατέρα της07:25Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 07:11“Κακοκαιρία BYRON”: Σε κατάσταση Red Code 9 περιφέρειες της χώρας06:57Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Δεκεμβρίου06:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο