LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2021 23:28

Κορονοϊός - Ολλανδία: Νέα παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα

Ανακοινώθηκε, ωστόσο, μία μικρή χαλάρωση του lockdown, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος των κομμωτηρίων.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι παρατείνεται μέχρι τις 15 Μαρτίου η απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα μέτρο που προκάλεσε βίαιες διαμαρτυρίες όταν τέθηκε σε ισχύ, στα τέλη Ιανουαρίου.

Η ολλανδική κυβέρνηση θα γνωστοποιήσει στις 8 Μαρτίου εάν η απαγόρευση θα παραταθεί και πέραν αυτής της ημερομηνίας, είπε ο Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε. Πρέπει να σημειωθεί ότι η 15η Μαρτίου είναι η ημέρα του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στη χώρα.

«Προς το παρόν, βρισκόμαστε ακόμη σε μια απίστευτα δύσκολη φάση», εξήγησε ο Ρούτε, προσθέτοντας ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι «αναπόφευκτο», σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 μέχρι τις 04.30 είχε ήδη παραταθεί μία φορά, μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ωστόσο μια μικρή χαλάρωση ορισμένων μέτρων, όπως την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων. Μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια θα παραμείνουν κλειστά. Τα καταστήματα που διαθέτουν τα λεγόμενα μη αναγκαία είδη θα μπορούν, από τις 3 Μαρτίου, να δεχτούν περιορισμένο αριθμό πελατών, κατόπιν ραντεβού.

Από την επόμενη εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν επίσης τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι μαθητές θα επανέλθουν στις τάξεις τους για τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο