LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2021 13:55

“Shirley”: Η Ρετζίνα Κινγκ ως Σίρλεϊ Τσίσολμ

Μετά το σκηνοθετικό ντεμπούτο της, η Ρετζίνα Κινγκ επιστρέφει μπροστά από την κάμερα.

Ρετζίνα Κινγκ

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Σίρλεϊ Τσίσολμ, την πρώτη μαύρη γυναίκα που εκλέχθηκε στο Κογκρέσο και την πρώτη μαύρη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, σε επερχόμενη βιογραφική ταινία με τίτλο «Shirley».

Ο Τζον Ρίντλεϊ, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου για την ταινία «12 Years a Slave», γράφει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ το 1972.

«Η ατρόμητη αποφασιστικότητα της Σίρλεϊ Τσίσολμ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς, και με αυτήν την ταινία ελπίζουμε να εμπνεύσουμε πολλές επόμενες γενιές» τόνισε η Ρετζίνα Κινγκ.

Η Ρετζίνα Κινγκ, η οποία είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών -Screen Actors Guild για το One Night in Miami , θα συνεχίσει να συμμετέχει στο παρασκήνιο. Θα είναι παραγωγός, μαζί με την αδερφή της, Ρέινα Κινγκ της Royal Ties Productions. Οι Τζεφ Σκολ και Ανίκα ΜακΛάρεν είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας.

Η Ρετζίνα Κινγκ είναι μία ακόμη ηθοποιός που απεικονίζει τη Σίρλεϊ Τσίσολμ, ακολουθώντας την Ούζο Αντούμπα, η οποία κέρδισε Emmy για την ερμηνεία της στο «Mrs. America» των FX και Hulu, και τη Ντανάι Γκουρίρα που θα απεικονίσει την πολιτικό στο «The Fighting Shirley Chisholm» της Σίριν Ντάμπις που είναι ακόμα στο στάδιο της παραγωγής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο