LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2021 19:23 | Ανανέωση: 21 Φεβρουαρίου 2021 19:42

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: νίκη “οξυγόνο” για τους γηπεδούχους

Οι Κρητικοί γνώρισαν την έβδομη συνεχόμενη ήττα τους κι αρχίζουν να νιώθουν ανασφάλεια εν όψει των πλέι άουτ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ - SUPER LEAGUE

Πολύτιμη νίκη με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΟΦΗ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ του Παμλίδη στο 4ο λεπτό έδωσε στον «Άγιαξ της Ηπείρου» το δεύτερο φετινό εντός έδρας «τρίποντο» και τον απομάκρυνε αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Την ίδια στιγμή, η κρητική ομάδα συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες και πλέον αρχίζει να αισθάνεται ανασφάλεια ενόψει πλέι-άουτ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΣ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του Παμλίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στη συνέχεια να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά το σουτ του Καρτάλη στο 15΄ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19΄ ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Λεό Μπατίστ. Μετά το 20λεπτο ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε δύο φορές με τον Διαμαντή, που είδε στο 21΄ τον Λοντίγκιν να «βγάζει» με εξαιρετική απόκρουση την κεφαλιά του, ενώ στο 24΄ έστειλε με μακρινό σουτ τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ οι Γιαννιώτες έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους και έψαξαν τις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 70΄, ο Ελευθεριάδης δοκίμασε ένα πολύ δύσκολο γυριστό σουτ, όμως ο Σωτηρίου ήταν καλά τοποθετημένος και μπλόκαρε. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει, ενώ στις καθυστερήσεις, όταν οι Κρήτες κέρδισαν ένα κόρνερ και προωθήθηκε στα αντίπαλα καρέ ο Σωτηρίου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν τη μπάλα, ο Πήλιος σημάδεψε από μακριά την κενή εστία, αλλά ο Λυμπεράκης πρόλαβε να επιστρέψει και να διώξει προ της γραμμής.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Εραμούσπε, Παμλίδης, Σάλιακας - Ντε Γκουζμάν, Λυμπεράκης, Σόουζα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης (60΄ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89΄ Πήλιος), Παμλίδης (60΄ Μπρένερ), Λεό Μπατίστ (78΄ Λιάσος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64΄ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντε Γκουζμάν (69΄ Σόουζα), Νέιρα (15΄ Βαφέας), Στάρτζεον, Γρίβας (69΄ Μπαλογιάννης), Καστάινιος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑντώνης Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης με διέγραψε άρον άρον" - Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή, στον ΑΝΤ1Χθες 19:42 | Ειδήσεις

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην δημοσιογράφο Ιρένα Αργύρη. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον ΑΝΤ1.

Τι καιρό θα κάνει την ΚυριακήΧθες 14:30 | Ειδήσεις

Που θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι από οικοδομή - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματαΧθες 21:20 | Ειδήσεις

Γίνεται έλεγχος για πιθανή νέα κατάρρευση.

Στον Μίκη Θεοδωράκη αφιερώθηκε η Τελετή Έναρξης του Αυθεντικού Μαραθωνίου ΑθήναςΧθες 20:24 | Ειδήσεις

Στην τελετή έναρξης του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας έδωσαν επίσης το «παρών» οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Καραμέρος, Στέλιος Φωτόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ισίδωρος Κούβελος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
42ος Μαραθώνιος: Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Άνοιξαν οι ουρανοί στην Σικελία - Πλημμύρες και καταστροφές σε περιουσίες (βίντεο)23:59Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο λόγω βλάβης 23:45Ηλεκτροκίνηση: Το Μέλλον των Μεταφορών Είναι εδώ 23:31Formula 1: "Pole" μετά την νίκη στο σπριντ για τον Λάντο Νόρις στην Βραζιλία - Έξοδος στο Q1 για τον Φερστάπεν23:17Στην Ύδρα η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Τιμήθηκε από τον Δήμο με ειδικό μετάλλιο23:03Δυτική όχθη: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε μια ομάδα Παλαιστίνιων και δημοσιογράφων που είχαν συγκεντρωθεί για να μαζέψουν ελιές 22:48Ρέθυμνο: Συνελήφθη 39χρονος για τηλεφωνικές απάτες - Χιλιάδες ευρώ η λεία του22:34Φονικός ανεμοστρόβιλος στην Βραζιλία: Έξι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες22:20Στρατηγικές συμφωνίες: Η Ελλάδα ενεργειακός παίκτης σε Ευρώπη και Μεσόγειο 22:06Νόβακ Τζόκοβιτς: Σ’ αγαπώ Ελλάδα, ευχαριστώ πολύ!21:52Άγιος Παντελεήμονας: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 31χρονου - Συνελήφθησαν δύο άτομα21:38Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι από οικοδομή - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα21:24Hellenic Championship ATP 250: Νικητής ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αθήνα - Έφτασε τους 101 τίτλους καριέρας21:10ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα πρόθυρα κατάρρευσης οι αγρότες - Παίρνουν μόνο "υποσχέσεις" και όχι "δεσμεύσεις"20:56Στον Μίκη Θεοδωράκη αφιερώθηκε η Τελετή Έναρξης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας20:28Αστακός τα Βορίζια: Αναζητούν τον "ηθικό αυτουργό" της βεντέτας20:14Βοιωτία: Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό - Πού επικεντρώνονται οι αρχές20:00Αντώνης Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης με διέγραψε άρον άρον" - Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή, στον ΑΝΤ119:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο