LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 19 Φεβρουαρίου 2021 09:48

Ανήλικοι βασάνισαν και σκότωσαν άνδρα (βίντεο)

Σοκάρει η βιαιότητα στο έγκλημα με ανήλικους δράστες. Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι πιτσιρικάδες.

βασανιστήρια - Σλοβακία - παιδιά - άνδρας

Τρεις ανήλικοι επέλεξαν ένα τυχαίο θύμα και το βασάνισαν άγρια.

Τα τρία αγόρια πήραν τον άνδρα σε ένα εγκαταλειμμένο χώρο και τον βασάνισαν μέχρι θανάτου, ενώ ο ένας από τους δράστες είναι μόλις 16 ετών.

Επέλεξαν τυχαία τον 43χρονο οικοδόμο, που πέτυχαν σε βενζινάδικο στη Σλοβακία κι ένα από τα παιδιά τον πλησίασε, προτείνοντάς του να πάνε μαζί για ένα ποτό.

Στη συνέχεια τον πήγαν στο κτήριο, όπου τον βασάνισαν, αφού πρώτα του μίλησαν λίγο, λέγοντάς του ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα της ζωής του, αφού θα πέθαινε το ίδιο βράδυ.

Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, σε σημεία του κρανίου του και σε όλο του το σώμα. Κατέληξε με το πρόσωπό του σπασμένο.

Οι αστυνομικοί δεν είναι σίγουροι για το πότε συνέβη το περιστατικό, όμως η σορός του βρέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι κατηγορούμενοι είναι υπό κράτηση και την τύχη τους θα αποφασίσει το Ανώτατο Δικαστήριο της Σλοβακίας.

Ο ψυχίατρος είπε ότι το κίνητρό τους είναι ακατανόητο και τα αγόρια θα περάσουν από ενδελεχή ανάκριση.

Είναι αντιμέτωπα με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο