LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Φεβρουαρίου 2021 15:05

ΑΕΚ: ένα μήνα εκτός δράσης Σιμόες και Μπακάκης

Οι δύο τραυματισμοί δημιουργούν μείζον πρόβλημα στον Μανόλο Χιμένεθ εν όψει των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου.

Μπακάκης

Τα χειρότερα δυνατά ήταν τα νέα από τις μαγνητικές τομογραφίες, στις οποίες υποβλήθηκαν χθες το βράδυ ο Αντρέ Σιμόες και ο Μιχάλης Μπακάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που θα τους κρατήσουν τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης, χάνουν δηλαδή αμφότεροι τους επαπομείναντες αγώνες της κανονικής σεζόν στη Super League.

Συγκεκριμένα, το εύρημα στην απεικόνιση του Σιμόες είναι οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξί πόδι. Πρόκειται για πρόβλημα αντίστοιχο με αυτό που είχε αντιμετωπίσει το 2019 ο Κώστας Γαλανόπουλος και που οδήγησε σε πολύμηνη απουσία (λόγω προβλημάτων με την πρώτη καραντίνα) μετά από χειρουργική επέμβαση. Το θέμα του Σιμόες είναι πιο ήπιο, όμως θα φορέσει ειδική μπότα, θα ξανακάνει εξετάσεις για να φανεί η εξέλιξη και το ελάχιστο διάστημα αποθεραπείας του προσδιορίζεται στον ένα μήνα.

Ο Μπακάκης υπέστη θλάση β΄ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο, λίγες εβδομάδες μετά την πιο ελαφριά (α΄ βαθμού) που τον ταλαιπώρησε στον δεξί. Τώρα θα χρειαστούν 4 με 5 εβδομάδες για να επιστρέψει.

Οι δύο τραυματισμοί δημιουργούν μείζον πρόβλημα στον Μανόλο Χιμένεθ εν όψει των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου. Αρχής γενομένης από το Σάββατο (20/2, 19:30) και το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γαλανόπουλο, Σιμόες, Σάκχοφ στα χαφ. Μόνο ο Ουκρανός θα δοκιμάσει να μπει την επόμενη εβδομάδα, μήπως προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/2). Δύσκολα θα τα καταφέρει, άρα το πιθανότερο είναι να επιστρέψει αρχές Μαρτίου είτε στο κύπελλο (με Βόλο στις 2/3) είτε στο πρωτάθλημα (με Απόλλωνα στις 6/3), όπου εκτίει τιμωρία ο Κρίστιτσιτς. Από τους υπόλοιπους κανείς δεν προλαβαίνει ούτε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, με το Βόλο στη Μαγνησία στις 14/3. Τραυματίας παραμένει και ο Θεοδόσης Μαχαίρας, που επίσης έχει ως στόχο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

* Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά ο Μάρκο Λιβάγια, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Ο Κροάτης αναχωρεί αύριο για την πατρίδα του, καθώς υπέγραψε στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο