LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Φεβρουαρίου 2021 14:54

“Behind Her Eyes”: πρωταγωνίστρια η κόρη του Bono των U2

Τι λέει η Ιβ Χιούστον για τον ρόλο που υποδύεται και την διάσημη οικογένεια της.

Ίβ Χιούσον

Από την αρχή της πανδημίας, η ηθοποιός από την Ιρλανδία, Ίβ Χιούσον – κάτοικος Νέας Υόρκης - δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι στο οποίο ζει τα 10 τελευταία χρόνια.

«Είμαι 29 και μένω ξανά με τους γονείς μου» εξηγεί στο THR.

Οι γονείς της είναι ο αρχηγός των U2 Μπόνο και η σύζυγός του, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια κατά των πυρηνικών και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, Άλι Χιούσον.

Είναι οι δύο μοναδικοί άνθρωποι με τους οποίους είχε την ελευθερία να συζητήσει για τα δύο νέα τηλεοπτικά προγράμματα, στα οποία πρωταγωνιστεί.

Στη σειρά «The Luminaries» που έκανε πρεμιέρα στο Starz στις 14 Φεβρουαρίου, υποδύεται μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία που ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η άλλη σειρά με τίτλο «Behind Her Eyes» αέκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Φεβρουαρίου.

Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 2017 της Σάρα Πίνμπορο, ένα μυθιστόρημα, το οποίο η εκδοτική εταιρεία Flatiron Books με το hashtag "#WTFthatending" (What did you think of Behind Her Eyes' ending; - Ποια είναι η άποψή σας για το τέλος του Behind Her Eyes.

Το μόνο που μπόρεσε να αποκαλύψει για τον ρόλο είναι ότι υποδύεται την Αντέλ παραμελημένη σύζυγο ενός ψυχιάτρου που ξεκινά μία σχέση με τη γραμματέα του.

«Ήταν πολύ, πολύ ικανοποιητικό που υποδύθηκα την Αντέλ. Υπήρχαν τόσα πολλά επίπεδα και περιπλοκές και ήταν συναρπαστικό. Κάθε μέρα, κάθε σκηνή, γινόταν και πιο συναρπαστική» ανέφερε η ηθοποιός στο Vogue. Σχεδόν εξίσου ευχάριστη ήταν η γκαρνταρόμπα της πρωταγωνίστριας και τα μαλλιά της, το καρέ κούρεμα.

Η Ιβ Χιούσον προσέλκυσε την προσοχή πρώτη φορά με τον ρόλο της στη σειρά του Cinemax 2014-2015 του Στίβεν Σόντενμπεργκ The Knick.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυστραλία: 22 τραυματίες ακόμη σε νοσοκομεία, μετά την επίθεση στο Σίδνεϊ07:38Ο Τραμπ ανακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας "ξένη τρομοκρατική οργάνωση"07:24Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Οι ώρες λειτουργίας07:10UEFA Conference League: AEK – Κραϊόβα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ106:56Ροντ Στιούαρτ: Η φωνή που σημάδεψε έξι δεκαετίες ροκ και όχι μόνο06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Οι δημοσιογράφοι του ANT1 Sports μας προσκαλούν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Μαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου23:59Ολυμπιακός – Βαλένθια: Κατάρρευση στην τελευταία περίοδο23:46Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:32Αγρότες: Την Πέμπτη στις Σέρρες η κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων23:18Στην Πάτρα η "Ιθάκη" του Αλέξη Τσίπρα: Κοινωνική και εθνική ανάγκη η πολιτική αλλαγή23:05ΟΠΕΚΕΠΕ - Κρήτη: Ελεύθεροι με όρους και οι 7 κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας22:51Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι… άνθισε στην Πόλη22:37Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Δομοκό - Τεχνικό πρόβλημα στο Intercity 5722:23Τράμπ: Ανακοίνωσε ότι θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος το βράδυ της Τετάρτης22:09Ηλεκτρικός: Χωρίς στάση θα διέρχονται οι συρμοί από τον σταθμό "Βικτώρια" μετά τις 22:0021:56Τέλλογλου για αγρότες: "Παζάρι" με την κυβέρνηση για λύση έως το Σαββατοκύριακο21:29Κυψέλη: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε βάρος της 16χρονης που μαχαίρωσε τη 14χρονη σε σχολείο21:15Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε με 159 “ναι” έναντι 136 “όχι”21:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο