LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Φεβρουαρίου 2021 11:00

Μία γυναίκα, δύο άντρες... στο “ The 2Night Show” της Πέμπτης (εικόνες)

Δημοφιλείς καλλιτέχνες μοιράζονται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεχωριστές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία και την προσωπική τους ζωή.

THE 2NIGHT SHOW - Σπύρος Σταμούλης - Έλλη Κοκκίνου - Νίκος Αναγνωστόπουλος

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σπύρο Σταμούλη, τον αυστηρό εισαγγελέα με έδρα το ξακουστό Διαφάνι. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τους ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό: τον «Μουράτ» από το «Κόκκινο Ποτάμι», τον  «Ιωάννη Καποδίστρια» από το docudrama της Cosmote History, καθώς και για  τον «Αλέξη Γραμματικό» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Επίσης, εξηγεί πώς μεταπήδησε από τα Οικονομικά που σπούδασε στην τέχνη της Υποκριτικής. Ποιος σημαντικός ρόλος τον έκανε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην τέχνη του, την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει όλα;

Τέλος, μας χαρίζει έναν θεαματικό αγώνα μποξ, με αντίπαλο τον Γρηγόρη, σε ένα ρίνγκ που ούτε καν φαντάζεστε!

THE 2NIGHT SHOW - Σπύρος Σταμούλης

THE 2NIGHT SHOW - Σπύρος Σταμούλης

Στο «The 2Night Show», έρχεται και ο ζεν κομίκ ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος που έχει γίνει γνωστός μέσα από τα social media. Τα βιντεάκια που ανεβάζει, καθημερινά και αφορούν κυρίως τις σχέσεις ζευγαριών, γίνονται viral.

Πώς κατάφερε με ένα κινητό να χρησιμοποιήσει την τέχνη του και να δημιουργήσει μόνος του ιστορίες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα των ζευγαριών; Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος συγκινείται και εκφράζει το μεγάλο του παράπονο, αφού η καριέρα του ως ηθοποιός δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε.

Τέλος, αναφέρεται στη συνεργασία του με το Netwix και τα επεισόδια της σειράς «Sorry Not Sorry» που ανεβαίνουν, κάθε εβδομάδα, στην πλατφόρμα και έχουν τεράστια επιτυχία.

THE 2NIGHT SHOW - Νίκος Αναγνωστόπουλος

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Έλλη Κοκκίνου. Η συνάντησή τους ξεκινά με το παιχνίδι «Μάντεψε Το» αφού η κόντρα τους είναι μεγάλη και η Έλλη επιδιώκει την ρεβάνς. Ποιος θα καταφέρει, άραγε, να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με το ξεχωριστό ταλέντο, αναφέρεται στο τελευταίο της άλμπουμ και θυμάται τη συνεργασία της με τον Αντώνη Βαρδή. Επίσης, μιλάει για την καραντίνα, για τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο, αλλά και για την καλή της φίλη και κουμπάρα Τζένη Μπότση που αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στον εργασιακό της χώρο.

Τέλος, ο Γρηγόρης θέλοντας να τεστάρει την ακοή της Έλλης παίζει μαζί της ένα ακόμα παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

 THE 2NIGHT SHOW - Έλλη Κοκκίνου

#The2NightShow

 https://www.antenna.gr/the2nightshow

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο