LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2021 23:13 | Ανανέωση: 10 Φεβρουαρίου 2021 23:24

Ολυμπιακός - Άρης: Προβάδισμα για την πρόκριση απέκτησαν οι Πειραιώτες

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τη νίκη στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έχουν τον… πρώτο λόγο για την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Με δυο γκολ του Αχμέντ Χασάν, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αυτογκόλ του Ουσεϊνού Μπα διατηρεί πάντως “ζωντανές” τις ελπίδες των “κίτρινων” εν όψει της ρεβάνς, σε δύο εβδομάδες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μόλις 50 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να ανοίξει το σκορ. Ο Μάριος Βρουσάι έκανε κάθετη πάσα στον Ούγκο Κάιπερς, αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Χασάν με προβολή πρόλαβε τον Εμάνουελ Σάκιτς για το 1-0!

Άμεση, ήταν, όμως, η απάντηση του Άρη. Από φάουλ του Μπρούνο Γκάμα και γύρισμα του Δημήτρη Μάνου, ο Μπα με το στήθος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κωνσταντίνου Τζολάκη για το 1-1, προτού συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά παιχνιδιού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Οι φάσεις συνέχισαν να δημιουργούνται με καταιγιστικό ρυθμό. Στο 7’ ο Χουλιάν Κουέστα έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Χασάν, στο επόμενο λεπτό ο Τζολάκης αποσόβησε το… δεύτερο αυτογκόλ του Μπα και στο 14’ οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στο 2-1: σέντρα του Χοσέ Χολέμπας, ο Χασάν πρόλαβε και πάλι τον Σάκιτς και με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα! Μετά, όμως, και την έξυπνη λόμπα του Φακούντο Μπερτόγλιο στο 20’, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων, ο ρυθμός έπεσε και οι ευκαιρίες μηδενίστηκαν.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και το παιχνίδι να μη βρίσκει ρυθμό, έχοντας πολλές διακοπές. Η κεφαλιά του Κάιπερς (71’) μετά το φάουλ του Κώστα Φορτούνη πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Κουέστα που στο επόμενο λεπτό έκανε λάθος, ο Κάιπερς σκόραρε, ωστόσο ήταν “εκτεθειμένος” όταν του έδωσε την πάσα ο Φορτούνης και το γκολ ακυρώθηκε.

Το σουτ του Φορτούνη στο 83’ δε βρήκε στόχο ενώ η ωραία ατομική ενέργεια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις σταμάτησε στον Κουέστα. Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτές διαφορές – για μια θέση στους “4” του Κυπέλλου – που θα τις λύσουν σε δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Παπασταθόπουλος (68’ Σεμέδο), Μπα, Λαλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (62’ Καμαρά), Σίλβα, Βρουσάι (80’ Μασούρας), Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς (80’ Ελ Αραμπί), Χασάν (61’ Φορτούνης).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Δεληζήσης (60’ Μπεναλουάν), Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάκιτς (60’ Ιωάννου), Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα, Γκάμα (80’ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (59’ Κάτσε), Μάνος (69’ Μήτρογλου).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικάνικη σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΣήμερα 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικάνικη σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο