LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Φεβρουαρίου 2021 19:13

Lockdown: Πρόστιμο σε γιαγιά που πωλούσε χόρτα στον δρόμο (βίντεο)

Έπειτα από καταγγελία, αστυνομικοί της βεβαίωσαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Λαμία - πρόστιμο - ηλικιωμένη - μετακίνηση

Η μοίρα έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην 80χρονη γυναίκα. Έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Μετά και το χαμό του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της, ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο “φάρμακο” για τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να “ξεχνάει”. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή....», λέει με δάκρυα στα μάτια.

Τα τελευταία χρόνια, η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. Δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο, για να μην τρελαθώ...», λέει στην κάμερα.

Σήμερα, λοιπόν, στην ηλικιωμένη έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο ήταν και μια γυναίκα, η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

Ύστερα από παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, το πρόστιμο ακυρώθηκε για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Πηγή: LamiaReport.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Κακοκαιρία BYRON”: Σε κατάσταση Red Code 9 περιφέρειες της χώραςΣήμερα 06:49 | Ειδήσεις

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πλεύρης: Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει στους αγρότες να κόψουν τη χώρα στα δύοΣήμερα 09:07 | Ειδήσεις

Πως σχολίασε την ομιλία Τσίπρα στην παρουσίαση του βιβλίου του και τον «εξώστη στον οποίο έβαλαν Φάμελλο και Χαρίτση».

Χωρίς ταξί και σήμερα η ΑττικήΧθες 21:56 | Ειδήσεις

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστεί το επιβατικό κοινό της Αττικής, ζητά μεταξύ άλλων στη νέα ανακοίνωσή του το ΣΑΤΑ.

Μπλόκο αγροτών – Μάλγαρα: Πορεία με νεκροφόρες για συμπαράσταση!Σήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Το Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας, αλλά και οι ψαράδες από την Μηχανιώνα, θα συμπαρασταθούν στους αγρότες που είναι στο μπλόκο των Μαλγάρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οικοδόμοι: Πανελλαδική 24ώρη απεργία10:27Συναγερμός στην Αργολίδα: Χάθηκε ψαράς στον κόλπο της Επιδαύρου10:13Κοζάνη: Οδηγός λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ πέθανε από ανακοπή πάνω στο τιμόνι09:59ΝΒΑ: Νίκη για τους Μπακς – νέος τραυματισμός του Αντετοκούνμπο09:45Δένδιας: Χρόνια Πολλά στο Πυροβολικό μας για την εορτή της Προστάτιδάς του, Αγίας Βαρβάρας09:31Πλεύρης: Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει στους αγρότες να κόψουν τη χώρα στα δύο09:17Νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη - Γεμάτοι οι χώροι φιλοξενίας σε Ηράκλειο και Χανιά09:03Τροχαίο στον Κηφισό - Δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες08:49Μπλόκο αγροτών – Μάλγαρα: Πορεία με νεκροφόρες για συμπαράσταση!08:35Μαδούρο: Επιβεβαίωσε πως συνομίλησε με τον Ντόναλντ Τραμπ08:21Λέρος: Καταδίωξη ταχύπλοου με δεκάδες μετανάστες08:07Σόκρατες: Ο εμβληματικός “Γιατρός της Δημοκρατίας”07:53Πάτρα: Διανομέας ξυλοκοπήθηκε άγρια από τέσσερα άτομα που ήθελαν να τον ληστέψουν07:39Αγία Βαρβάρα: Τα φρικτά βασανιστήρια και ο αποκεφαλισμός από τον πατέρα της07:25Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 07:11“Κακοκαιρία BYRON”: Σε κατάσταση Red Code 9 περιφέρειες της χώρας06:57Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Δεκεμβρίου06:42Εθνική οδός Αθηνών Λαμίας: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη – έκλεισαν και οι 3 λωρίδες06:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:14Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ στέρησε από τον Άρη την 4άδα23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο