LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2021 21:25 | Ανανέωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 21:30

Άρης: Σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ

Μέγας ο Άρης στο ΟΑΚΑ. Διπλό και δεύτερη θέση.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Την πιο σπουδαία νίκη του στην εφετινή σεζόν πέτυχε ο Άρης, που πέρασε από το ΟΑΚΑ με 2-0 επί της ΑΕΚ (29΄ Ρόουζ, 90΄ Σίλβα) για την 21η αγωνιστική της Super League. Μία νίκη που φέρνει την ομάδα του Άκη Μάντζιου μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά δύο βαθμών από την τρίτη την οποία μοιράζονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Το 4-3-3 που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς δημιουργικό μέσο στην τριάδα των χαφ, αποδείχθηκε εύκολος γρίφος για τον Άκη Μάντζιο. Ο Άρης μπλόκαρε την τροφοδοσία στον Λιβάι Γκαρσία, «σημάδεψε» επιθετικά τον άπειρο Ραντόνια και κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο.

Δύο φορές πλησίασε το γκολ, αλλά οι τελικές προσπάθεις του Μπρούνο Γκάμα ήταν... τραγικές, όμως την τρίτη οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο 29΄ ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δεληζήσης εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Νεντελτσεάρου και πήρε την κεφαλιά, για να ακολουθήσει νέα αδράνεια από τον Αθανασιάδη που έδωσε τη δυνατότητα στον Ρόουζ να γράψει από κοντά το 0-1.

Έτσι ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου επίσης βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-1.

Ο Άρης έχασε δύο ευκαιρίες να «τελειώσει» το ματς. Η πρώτη στο 48΄ μετά από λάθος του Μάνταλου, αλλά ακόμα μεγαλύτερο του Μπερτόλιο που δεν λειτούργησε σωστά την τελική προπάθεια. Η δεύτερη στο 67΄ όταν ο Ματέο Γκαρσία έκανε... βόλτα στην περιοχή της ΑΕΚ και πλάσαρε από πλάγια θέση πάνω στον Αθανασιάδη που είχε κλείσει τη γωνία του.

Χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά για να κάνει μία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια η ΑΕΚ. Ο Μαχαίρας με «ξερό» σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κουέστα. Θα ήταν άδικο για την εξαιρετική εμφάνιση του Αρη να φύγει από το ΟΑΚΑ με κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Αυτό πιστοποιήθηκε στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Σίλβα με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Διαιτητής: Αντρίς Τραϊμάνις (Λετονία)

Κίτρινες: Σιμόες, Κρίστιτσιτς - Σούντγκρεν

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ραντόνια (46΄ Νταντσένκο), Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σιμόες (46΄ Μάνταλος), Σιμάνσκι (79΄ Τάνκοβιτς), Κρίστιτσιτς, Γκαρσία, Αλμπάνης (46΄ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (59΄ Ολιβέιρα)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα (84’ Κάτσε), Γκάμα (84΄ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία (84΄ Ματίγια), Μπερτόλιο (74΄ Σίλβα), Μαντσίνι (66΄ Μάνος).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο