LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2021 16:57

Κύπελλο Ελλάδας: Στους “8” μέσω... Ηρακλείου ο Βόλος

Η… μπαλοθιά του Δουβίκα “σκότωσε” τον ΟΦΗ, μέσα στο “Γεντί Κουλέ”.

ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ


Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2 και τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, ενώ Βαφέας, Διαμαντής και Γιαννούλης αγωνίστηκαν στην άμυνα. Ο Γουές πήρε την δεξιά πτέρυγα, ο Κοροβέσης την αριστερή, ενώ ο Στάικος έπαιξε μέσα δεξιά, ο Μεγιάδο στον άξονα και ο Νέιρα μέσα αριστερά με τους Στάρτζεον και Σαρδινέρο δίδυμο στην επίθεση.

Ο Βόλος από την άλλη κατέβηκε, όπως αναμενόταν, με σύστημα 4-2-3-1 και τον Γκαραβέλη στην εστία, τους Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου και Φεράρι στα μετόπισθεν. Οι Ριένστρα-Τσοκάνης ήταν οι «κοφτες» και οι Μαρτίνες, Νίνης και Μπαρτόλο τριπλέτα πίσω από τον σέντερ φορ Δουβίκα.

Στο πρώτο ημίχρονο, το ματς είχε καλό ρυθμό με το ξεκίνημα του ενώ ο Βόλος μπήκε εμφανώς καλύτερα και με διάθεση να μην «κλειστεί» λόγω του 2-0 στο πρώτο ματς.

Βρήκε πολύ πιο εύκολα διαδρόμους και απείλησε δις με Μήτογλου και Μπαρτόλο μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά, με τον Νίνη να μοιράζει ωραία το παιχνίδι της ομάδας της Μαγνησίας και τον Μπαρτόλο… φουλ δραστήριο!

Αντιθέτως, ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει, ανεπιτυχώς, με γεμίσματα. Ωστόσο, από ένα… τέτοιο, έφτασε και στο 1-0, στην πρώτη του αξιόλογη επίθεση, ουσιαστικά…

Όταν ο Γιαννούλης σέντραρε από αριστερά κι ο Σαρδινέρο με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, νίκησε Μήτογλου και Γκαραβέλη, ανοίγοντας το σκορ στο 12’, κόντρα στην ροή του ματς!

Η… τάξη αποκαταστάθηκε επτά λεπτά μετά, όμως, με τον Σωτηρίου να λέει «όχι» στην «φωτοβολίδα» του Νίνη, αλλά να βλέπει τον Δουβίκα στην εξέλιξη της φάσης να πετυχαίνει το 1-1 με πολύ ωραία ενέργεια!

Ακολούθως ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Βόλο να κλείνει τους χώρους και τους Κρητικούς να έχουν μια ανούσια κατοχή μπάλας, ενώ θα μπορούσαν να δεχτούν και δεύτερο γκολ από τον Δουβίκα που έχασε τετ α τετ, προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες, στο 38ο λεπτό.

ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ

Στην επανάληψη ο Γιώργος Σίμος άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας του, δίνοντας στον Καστάνιος την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο, παίζοντας με τετράδα πίσω και τον Ολλανδό στην κορυφή της επίθεσης.

Ακόμα κι έτσι, βέβαια, ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στην επίτευξη εντός δεύτερου τέρματος, με τον Σωτηρίου ωστόσο να αποκρούει εντυπωσιακά τις προσπάθειες των Δουβίκα και Περέα, στο 50ο και στο 64ο λεπτό αντίστοιχα.

Η ώρα περνούσε, ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο «κόλπο» της πρόκρισης, με την ομάδα του Άνχελ Λόπες Πέρεζ να «καθαρίζει» με ευκολία τις περισσότερες φάσεις και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το υπέρ της σκορ.

Μόνο μετά το 70’ είχαν κάποιες… υποψίες φάσεων οι «ομιλήτες», αλλά δεν ήταν αρκετές για να αλλάξουν το 1-1 και την… μοίρα τους, ως προς τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βαφέας (46’ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλης, Γουές (79’ Γρίβας), Στάικος (54’ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Νέιρα, Κοροβέσης (54’ Σολίς), Στάρτζεον (79’ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Γκαραβέλης, Τέκιο (84’ Σάντσες), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (80’ Κρητικός), Νίνης (60’ Περέα), Μπαρτόλο (84’ Μπάλλας), Δουβίκας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λεμεσός: Έπιασε τον σταυρό των Θεοφανίων, τον πήρε και... εξαφανίστηκε23:59Παναθηναϊκός: Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για το νέο έτος23:46Χανιά: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κίσσαμο - Σε επιφυλακή οι Πυροσβεστικές δυνάμεις23:31Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρός 31χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση (εικόνες)23:17Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη σε ηλικία 80 ετών23:03Ο Μοναστηρλής «έστειλε» τον ΠΑΟΚ στους «8» 22:49Εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Βρετανία και Γαλλία θα αναπτύξουν στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης22:35Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό βίντεο για τον Γιώργο Παπαδάκη στα matrix του ΟΑΚΑ22:21Euroleague: Λύγισε στο φινάλε με την Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός22:07Μητσοτάκης από Παρίσι: Ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων21:53Βενεζουέλα: Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο πρώην σύμβουλος διπλωματίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Σιτιλίδης21:39Κ. Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1 για Παπαδάκη: Είχαμε σχέση ζωής21:25FIR Αθηνών: Τι αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος των ελεγκτών21:11Ο δημοσιογραφικός κόσμος "υποκλίνεται" στον Γιώργο Παπαδάκη20:57ANT1 Sports: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "ρίχνονται" ξανά στη μάχη της Euroleague20:43Έγκλημα στις Σέρρες: Με "βαρύ" ποινικό μητρώο ο 16χρονος δράστης20:29Κηφισιά: Νίκησε τον Βόλο ακόμα και χωρίς Τεττέη - Παντελίδη20:15Χανιά: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κίσσαμο - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (εικόνες)20:05Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:51Ο Λουίς Μίγια στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο