LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2021 16:41

Καιρός: Σε ποιες περιοχές χτύπησε “κόκκινο” η θερμοκρασία την Πέμπτη

Καλοκαίρι εν μέσω χειμώνα. Ποια περιοχή της Ελλάδας έκανε ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας.

Καιρός - ήλιος - ηλιοφάνεια

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες επικράτησαν τις μεσημεριανές ώρες σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Σπάρτη με 22,4 βαθμούς Κελσίου.

Το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψε τις επόμενες υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες σε Βόλο (21,8), Άγιους Θεόδωρους Κορινθίας (21,4), Βλυχάδα Αττικής (21,3), Άγιους Πάντες Χανίων, Κάντζα (21,3) και Πατήσια Αθηνών (21,3 βαθμοί).

Καιρός - Θερμοκρασίες

Αύριο Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να επικρατήσουν επίσης πολύ καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, ενώ τις νυκτερινές και πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζελένσκι: Η συμφωνία ειρήνης είναι έτοιμη κατά το 90%, μένει το 10%15:28Πιερρακάκης: Το 2026 θα είναι χρονιά ευκαιριών για την Ελλάδα15:14H Βουλγαρία υιοθέτησε το ευρώ σχεδόν 20 χρόνια μετά την ένταξή της στην ΕΕ15:00Παπαθανάσης: Η Ελλάδα το 2025 κατέγραψε ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης14:46Ισραήλ: Οι ισραηλινές αρχές θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στη Γάζα σε 37 ΜΚΟ14:32Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς14:18Ολλανδία: Γιγαντιαία πυρκαγιά κατέστρεψε έναν ναό του 19ου αιώνα στο Άμστερνταμ14:04Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά13:50Ταυτοποιήθηκαν 3 ανήλικοι για φθορές σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη13:36Ουκρανία: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone εναντίον της Χερσώνας13:22Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα για μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση13:08Νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο Ζοχράν Μαμντάνι12:52Νέα ήττα σοκ για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο12:36Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά12:20e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:06Απακαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας11:52Πρεμιέρα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ11:38Κολωνός: Ριφιφί σε κατάστημα παιχνιδιών11:24Ελβετία: Τουλάχιστον σαράντα νεκροί από την έκρηξη σε μπαρ στο Κραν-Μοντανά 11:10Μιχαηλίδου: Η Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση είναι επένδυση στο μέλλον – Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων10:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο