LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2021 12:29 | Ανανέωση: 04 Φεβρουαρίου 2021 12:32

Χρυσοχοΐδης – Χαρδαλιάς: Έκκληση για τήρηση των μέτρων στην Θεσσαλονίκη

Σύσκεψη στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας μετά την αύξηση των κρουσμάτων. 

Χαρδαλιάς - Χρυσοχοΐδης - Θεσσαλονίκη

Του Βαγγέλη Κοκολάκου 

Έκκληση για τήρηση των μέτρων που ήδη ισχύουν απηύθυναν από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοιδης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

"Είμαστε εδώ για λόγους ανάγκης και για να προλάβουμε νέους κίνδυνους" τόνισε μετα την σύσκεψη στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης, απευθύνοντας έκκληση για τήρηση των μέτρων.

"Η Θεσσαλονίκη με κόπο κατάφερε εκείνο τον φοβερό Νοέμβριο του 2020 να ξεπεράσει το πρόβλημα και είμαστε εδώ σήμερα για να μην ξαναέχουμε τα ίδια. Ο ιός έχει έναν σύμμαχο, που είναι ο συνωστισμός. Σας παρακαλούμε τηρείστε τους κανόνες. Ξέρουμε ότι έχετε κουραστεί, ξέρουμε ότι υπάρχει κόπωση, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πολλοί από εσάς θέλετε να εργαστείτε σε επαγγέλματα που σήμερα είναι σε αναστολή.  Ωστόσο είμαστε μαζί σας. Είμαστε μαζί σας με τις πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση, τη στήριξη των επιχειρήσεων, την ενίσχυση των ανέργων, τη στήριξη όλων αυτών που υφίστανται ζημιά λόγω του κορονοϊού", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: 

"Σήμερα εδώ έγινε μια σύσκεψη με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των εκπροσώπων της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Νομίζω ότι η σύσκεψη κατέληξε σε ένα συμπέρασμα. Ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα με  προσήλωση, σεβασμό και αυστηρότητα. Ότι δεν θα αποκλίνουμε από τους κανόνες για να μην υπάρξει διασπορά του ιού. Έχουμε αύξηση κρουσμάτων δεν έχουμε έκρηξη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο είμαστε εδώ για να προλάβουμε πιθανή νέα διασπορά και πιθανούς νέους κινδύνους. Το φως στο τούνελ σιγά σιγά το βλέπουμε". 

Χαρδαλιάς - Χρυσοχοΐδης - Θεσσαλονίκη

"Σε λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί τον χώρο στη ΔΕΘ, όπου θα γίνει το μεγάλο κέντρο εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη. Εγώ, ταυτόχρονα, θα μεταβώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιήσουμε σύσκεψη για το πώς οι έλεγχοι των αρχών μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερο αποτελεσματικοί. 

Θα είμαστε εδώ κάθε μέρα σε συνεχή επικοινωνία με τις τοπικές Αρχές. Θα εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από διάφορους ασυνείδητους και αμελείς να ενισχύσουν αυτό που προσπαθεί να αποφύγει η πόλη, δηλαδή τη διασπορά του ιού", είπε τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης. 

Χαρδαλιάς - Χρυσοχοΐδης - Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχη έκκληση απηύθυνε και ο κ. Χαρδαλιάς σημειώνοντας πως είμαστε σε απόλυτη επιφυλακή.

Ο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσαν πως αποφασίστηκε κλιμάκωση των ελέγχων για να μη ζήσει η πόλη όσα βίωσε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο από την πλευρά του ο πρόεδρος του επαγγελματικου επιμελητηριου ζήτησε να κλείσουν τα μαγαλα μαγαζιά και όχι τα μικρομάγαζα και να μην κλείσει τελείως η αγορά. 


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο