LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Φεβρουαρίου 2021 06:41 | Ανανέωση: 03 Φεβρουαρίου 2021 06:40

Μπογδάνος στον ΑΝΤ1: Η επίθεση στο σπίτι μου δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη (βίντεο)

Για την επίθεση που έγινε στο σπίτι του μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για υποκίνησή της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το πώς έζησε την επίθεση στο χώρο του σπιτιού του και συγκεκριμένα στα αυτόκινητά του περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τονίζοντας ότι το ένα από τα δύο οχήματα τα οποία έγιναν στόχος ήταν με γκάζι.

«Ήμουν στο σπίτι, άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει ‘Κωνσταντίνε μας την πέσανε’. Ακούσαμε κρότο, είδαμε το αυτοκίνητο να φλέγεται και της γυναίκας μου να είναι έτοιμο να πάρει φωτιά. Το σώσαμε, το πρώτο και παρά τις προσπάθειες των γειτόνων δεν το σώσαμε», περιέγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σημειώνοντας πως το ένα από τα δύο αυτοκίνητα είναι με γκάζι και αποκαλύπτοντας ότι, «οι μηχανισμοί ήταν πάνω στο ντεπόζιτο», υπογράμμισε πως «είχαμε Άγιο και δε θρηνήσαμε θύματα».

Όπως είπε, η Αντιτρομοκρατική θα διενεργήσει τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ ανέφερε πως τη φωτιά στο ένα αυτοκίνητο κατάφεραν να την περιορίσουν ο ίδιος με τη σύζυγό του και οι γείτονες. «Τα αυτοκίνητα ήταν σε απόσταση 4-5 μέτρων από εκεί που ήταν τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας για άλλη μια φορά έκρυψαν τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Όχι μόνον απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά απέναντι και στις οικογένειές μας», επανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ τόνισε πως «δυστυχώς, η καταδίκη δεν είναι ομόθυμη, δεν είναι γενική, δεν είναι πειστική. Οι13 λέξεις του ΣΥΡΙΖΑ και το ‘ναι μεν αλλά’, του ΚΚΕ είναι δυστυχώς θλιβερό»

«Δεν έχω διάθεση να οξύνω τους τόνους, ούτε να κατηγορήσω κανέναν, όμως η επίθεση που έγινε σήμερα στο σπίτι μου, δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, κάποιοι την έχουν προετοιμάσει καιρό, είτε ενεργητικά είτε παθητικά με την ανοχή τους».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο