LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2021 22:52

Ολυμπιακός: Υπερπρωταθλητή Ραφίνια, σε ευχαριστούμε για όλα!

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Λοβέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΑΦΙΝΙΑ

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Φλαμένγκο, προκειμένου να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας που άφησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά η προσφορά του δεν ήταν η αναμενόμενη και με την έλευση του Κενί Λαλά άνοιξε η πόρτα της εξόδου του από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ραφίνια εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών τον περασμένο Ιούλιο υπογράφοντας για 1+1 χρόνια, με τους “ερυθρόλευκους” να δαπανούν αρκετά χρήματα για να τον πείσουν ν’ αποχωρήσει από την Βραζιλία. Στο διάστημα αυτό, όμως, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, ενώ το όνομά του “μπλέχτηκε” σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, γεγονός που δυσαρέστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Στο διάστημα που έμεινε στο “μεγάλο λιμάνι” μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές και μία ασίστ, με τον Βραζιλιάνο να είναι αρχικά βασικός και αναντικατάστατος, αλλά το τελευταίο διάστημα όπως προαναφέρθηκε το κλίμα “βάρυνε” εναντίον του, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να εισηγηθεί την απόκτηση του Λαλά, δείχνοντας έμπρακτα, πλέον, ότι δεν υπολόγιζε τον πολύπειρο Βραζιλιάνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του, αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια, όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια, σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ

Έτοιμος για τη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Λοβέρα

Επιστροφή σε πάτρια εδάφη για τον Αργεντινό Μάξι Λοβέρα, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν μια “ανάσα” πριν τη μετακίνησή του στη Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε αποκτηθεί έναντι σεβαστού ποσού, δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί, δεν είχε χρόνο συμμετοχής, αλλά αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού που πρέπει να αξιοποιηθεί, κι αυτό θα γινόταν μόνο αν πήγαινε σε κάποιο σύλλογο που θα έβρισκε ρόλο και θα είχε ενεργή παρουσία.

Η πειραϊκή ομάδα και η Ρασίνγκ Κλουμπ έχουν προχωρήσει στις συζητήσεις για το δανεισμό του Λοβέρα, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διάρκειας ενός έτους, ενώ η συμφωνία είναι αρκετά πιθανό να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς του.

Να σημειωθεί πως ο νοτιοαμερικανικός σύλλογος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα της Αργεντινής, ισόβαθμος με την τρίτη Βελέζ Σάρσφιλντ και διεκδικεί έξοδο στο νέο Copa Libertadores.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο