LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2021 19:04

Στην φυλακή ο “φίλος” του Ριζάι που συνελήφθη για μακελειό σε μπαρ

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών σε τυχαίο έλεγχο ενώ στο ΙΧ επέβαινε και ο Αλκέτ Ριζάι. Τι είπε ο 45χρονος στην απολογία του.

Αλβανός - φίλος Ριζάι

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 45χρονος, υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο, πριν λίγες ημέρες, στη Λαμία και κατηγορείται για ένοπλη επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2017, όπου είχε δολοφονηθεί ο συμπατριώτης του, ιδιοκτήτης της επιχείρησης και είχαν τραυματιστεί τρεις θαμώνες.  

Ο κατηγορούμενος, που αρνείται όσα του αποδίδονται, βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαμίας, σε τζιπ όπου επέβαινε ο ίδιος, ένας επιχειρηματίας, που έχει απασχολήσει τις αρχές καθώς και ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι που βρισκόταν εκτός φυλακής με άδεια.  

Αλβανός - φίλος Ριζάι - gallery

Ο 45χρονος ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως ο δράστης της επίθεσης στη Γλυφάδα και σε βάρος του είχε εκδοθεί στα μέσα του περασμένου μήνα ένταλμα σύλληψης. Το όνομά του έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ληστειών και εκβιασμών και θεωρείται από την Αστυνομία ως ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός.  

Αλβανός - φίλος Ριζάι - gallery

"Ένας άνθρωπος μπήκε στην φυλακή άδικα" δήλωσαν οι συνήγοροι του 45χρονου, Χρήστος Μαυρομάτης και Σταύρος Γεωργόπουλος μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για προφυλάκιση του εντολέα τους. Σύμφωνα με την υπεράσπιση "ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης". Ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε ότι η δικογραφία για την ένοπλη επίθεση στην Γλυφάδα "λίμναζε από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν ΜοντανάΣήμερα 14:19 | Ειδήσεις

Το ζευγάρι έχει εκφράσει τη λύπη του για την πυρκαγιά κι έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί πλήρως με τις ερευνητικές αρχές.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψειςΣήμερα 13:46 | Ειδήσεις

Χθες το βράδυ σημειώθηκε καινούργια επίθεση εμπλέκοντας δύο νέα πρόσωπα,  που, έως τώρα, δεν βρίσκονταν στο μάτι του κυκλώματος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του15:14Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψεις15:04Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο14:54Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά14:44Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 50χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και γυάλινο μπουκάλι σε δύο άτομα14:34Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24Χρυσές σφαίρες: Νικητής της βραδιάς η ταινία "Μια μάχη μετά την άλλη" - Για τον 1ο ανδρικό ρόλο βραβεύθηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ 14:10Χωρίς ταξί για 48 ώρες η χώρα - Αποφασίσθηκε απεργία από αύριο, Τρίτη 13/113:56Ιράν: Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις αρκεί να είναι δίκαιες13:46Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα13:36Σε υψηλούς τόνους η εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για συγκάλυψη13:26Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπών13:16Κλειστά από σήμερα τα αεροδρόμια Σαντορίνης και Κέρκυρας13:06Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και εμβληματική φιγούρα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ρολάν Κουρμπίς12:56Γερμανία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω χιονιού και πάγου12:46Τέμπη - Δίκη για τη διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού12:36Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους από διευθυντής του γραφείου του Χριστοδουλίδη μετά το βίντεο12:26Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των προημιτελικών12:16Βουλή - Εξεταστική επιτροπή ΟΠΕΚΕΠΕ: Διεύρυνση καταλόγου μαρτύρων ζητά η αντιπολίτευση12:06Αλυσίδες στα ορεινά και κλειστά σχολεία σε Δράμα και Ξάνθη λόγω του χιονιά11:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο