LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2021 19:04

Στην φυλακή ο “φίλος” του Ριζάι που συνελήφθη για μακελειό σε μπαρ

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών σε τυχαίο έλεγχο ενώ στο ΙΧ επέβαινε και ο Αλκέτ Ριζάι. Τι είπε ο 45χρονος στην απολογία του.

Αλβανός - φίλος Ριζάι

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 45χρονος, υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο, πριν λίγες ημέρες, στη Λαμία και κατηγορείται για ένοπλη επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2017, όπου είχε δολοφονηθεί ο συμπατριώτης του, ιδιοκτήτης της επιχείρησης και είχαν τραυματιστεί τρεις θαμώνες.  

Ο κατηγορούμενος, που αρνείται όσα του αποδίδονται, βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαμίας, σε τζιπ όπου επέβαινε ο ίδιος, ένας επιχειρηματίας, που έχει απασχολήσει τις αρχές καθώς και ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι που βρισκόταν εκτός φυλακής με άδεια.  

Αλβανός - φίλος Ριζάι - gallery

Ο 45χρονος ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως ο δράστης της επίθεσης στη Γλυφάδα και σε βάρος του είχε εκδοθεί στα μέσα του περασμένου μήνα ένταλμα σύλληψης. Το όνομά του έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ληστειών και εκβιασμών και θεωρείται από την Αστυνομία ως ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός.  

Αλβανός - φίλος Ριζάι - gallery

"Ένας άνθρωπος μπήκε στην φυλακή άδικα" δήλωσαν οι συνήγοροι του 45χρονου, Χρήστος Μαυρομάτης και Σταύρος Γεωργόπουλος μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για προφυλάκιση του εντολέα τους. Σύμφωνα με την υπεράσπιση "ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης". Ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε ότι η δικογραφία για την ένοπλη επίθεση στην Γλυφάδα "λίμναζε από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε νέο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - ΘεσσαλονίκηςΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Το απόγευμα αναμένεται να μπουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας, όπου θα μοιράσουν έντυπο όπου θα εξηγούν το δίκαιο των αιτημάτων τους, ζητώντας τη στήριξη των υπόλοιπων κοινωνικών ομάδων.

Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυοΣήμερα 08:51 | Ειδήσεις

Στα μπλόκα της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης και του Μπράλου, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοιΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

Κατά τη χθεσινή ημέρα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 710 κλήσεις μέχρι χθες στις 11:30 το βράδυ για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Τραμπ: Η κατάληξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία θα γίνει σαφής μέσα στις επόμενες εβδομάδεςΣήμερα 06:03 | Ειδήσεις

Προγραμματίζεται νέα συνάντηση του κ. Τραμπ με τον κ. Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες μέσα στον Ιανουάριο, είπε από την πλευρά του ο ουκρανός πρόεδρος, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το ξέσπασμα του πολέμου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζελένσκι: Το ειρηνευτικό σχέδιο προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφάλειας για 15 χρόνια11:20Τρίκαλα- Καρδίτσα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες11:06Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει ο στόχος των 1000 γκολ καριέρας10:52Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που έκλεψε αυτοκίνητο10:38Δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Γαύδο και Καλούς Λιμένες10:24Θεσσαλονίκη: 14χρονος απείλησε 13χρονο για να του κλέψει το πορτοφόλι 10:10Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που λήστεψε 12χρονες υπό την απειλή κουζινομάχαιρου09:56Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο09:42Συνελήφθη οδηγός σε ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ09:28Μπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε νέο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης09:14Ινδονησία: 16 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας09:00Συνάντηση Νετανιάχου - Τραμπ: Στο επίκεντρο η ανακωχή στην Λωρίδα της Γάζας 08:46e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου08:32Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοι08:18Τουρκία: Φερόμενοι ως τζιχαντιστές τραυμάτισαν 7 αστυνομικούς08:04Σάμος: Νεκρός ο ένας εκ των τεσσάρων αγνοούμενων αλλοδαπών07:50Μακρόν: Η συμμαχία των προθύμων θα συγκεντρωθεί στο Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου07:36Γαλάτσι: ΙΧ και Μοτοποδήλατα πήραν φωτιά - Επέμβαση της Πυροσβεστικής 07:22Μεξικό: Εκτροχιάστηκε τρένο με 250 επιβαίνοντες - Τουλάχιστον 13 οι νεκροί07:08Ολυμπιακός: Ο Σέιμπεν Λι αποχωρεί - Επιστρέφει στην Τουρκία06:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο