LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2021 16:08 | Ανανέωση: 01 Φεβρουαρίου 2021 16:18

Αντιεξουσιαστές έκαναν έφοδο στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα (εικόνες)

Παρέμβαση υπέρ του Κουφοντίνα έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΠΑΤΡΑ

“Θερμή υποδοχή” πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος μετέβη εκτάκτως στην Πάτρα για ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή.

Ομάδα νεαρών προσέγγισε τα γραφεία της Περιφέρειας, όπου ήρθε αντιμέτωπη με τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Πέταξε τρικάκια με μηνύματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας, ενώ για μερικά λεπτά επικράτησε μεγάλη ένταση.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΠΑΤΡΑ

Νωρίτερα, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου εισέβαλαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στην Αχαΐα, στην συμβολή της Παντανάσσης με την Κορίνθου.

Ανήρτησαν μάλιστα πανό για τον Κουφοντίνα στο μπαλκόνι των γραφείων της ΝΟΔΕ.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΠΑΤΡΑ

«Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται» τονίζει η ΝΔ για τις επιθέσεις στα γραφεία της στην Πάτρα. «Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η Αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της. Επισημαίνει ότι η στοχοποίηση των γραφείων της ΝΔ οφείλεται στο ότι ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι.

«Αλλά ας το συνηθίσουν. Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!» καταλήγει η ΝΔ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών23:59Βίρτους – Ολυμπιακός: Πέρασε από την Μπολόνια και κοιτάει ψηλά ο “Θρύλος”23:44Στον ουρανό της Αθήνας 3.000 φαναράκια για τη «Νύχτα των Ευχών»23:29Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία - 15 τραυματίες23:14Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς22:59Ασία: 21 χρόνια από το φονικότερο τσουνάμι στην ιστορία22:45Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Εύβοια (εικόνες)22:31Amber Alert Hellas: Αρπαγή 8χρονου από την μητέρα του22:17Euroleague: Πέμπτη διαδοχική νίκη η Μακάμπι, με κατοστάρα επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι22:02Παρίσι: Νεαρός μαχαίρωσε 3 γυναίκες σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό21:48Νέα περιστατικά με μετανάστες στα νότια της Κρήτης 21:33Γερμανία: Ταξιδιωτική οδηγία για όσους επισκέπτονται την Τουρκία21:19Πέθανε ο διάσημος λυράρης Μανώλης Σκουλάς21:05Τζανάκης στον ΑΝΤ1: Η επιδημία αναπτύχθηκε νωρίτερα φέτος - Τι πρέπει να προσέξουμε 20:51Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη - Δύο άτομα απανθρακωμένα20:37Το ασήμι ξεπερνά τα 75 δολάρια ανά ουγγιά για πρώτη φορά στην ιστορία 20:23Ant1 Sports: Σενάρια για την επιστροφή Φορτούνη και Τσιμίκα… στο λιμάνι20:09Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:55Αταλάντη: Σκύλος δάγκωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα - Έχασε δύο δάχτυλα19:40Ροδόπη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα - Δεν γνωρίζει για τον θάνατο του 7χρονου γιού της19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο