LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2021 12:39 | Ανανέωση: 01 Φεβρουαρίου 2021 13:29

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος: Ο αγνοούμενος πιλότος που ήθελε να κατακτήσει τους αιθέρες (εικόνες)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

πιλότος - Ιωάννινα

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους το στίγμα του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του ανατολικού Ζαγορίου.

Ο 32χρονος εκπαιδευόμενος πιλότος ηθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει ιπτάμενος και τζέντλεμαν,.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο νεαρός εκπαιδευόμενος πιλότος που αγνοείται και επέβαινε στο αεροπλάνο της Egnatia Aviation ονομάζεται Αμάρ Ιμπραχίμ και είναι 32 ετών. Πρόκειται για έναν από τους περίπου 100 εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ιράκ που διαμένουν σήμερα στην πόλη της Κοζάνης, ο οποίος έκανε την πρώτη του ατομική πτήση, χωρίς συνεπιβάτη, στις 28 Ιουλίου 2020.

πιλότος - Ιωάννινα

ΗΗ επιχείρηση Έρευνας – Διάσωσης συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στον ορεινό όγκο της περιοχής Μηλιωτάδες ΒΑ του αεροδρομίου των Ιωαννίνων μετά την χθεσινή κινητοποίηση για πτώση διθέσιου πολιτικού αεροσκάφους τύπου DV20 με έναν επιβαίνοντα, το οποίο απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

έρευνες - αεροσκάφος - Ιωάννινα


Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύονται και θα επιχειρούν συνολικά 48 Πυροσβέστες με 21 οχήματα ως εξής: 31 Πυροσβέστες με 14 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 1ος Π.Σ. Ιωαννίνων, Π.Υ. Άρτας, Π.Υ. Ηγουμενίτσας, Π.Κ. Μηλιωτάδων και Π.Κ. Μετσόβου, 15 Πυροσβέστες με έξι οχήματα των Ορειβατικών Ομάδων Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης, 5ης και 8ης ΕΜΑΚ καθώς και δύο Πυροσβέστες με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα για έρευνα στα χιονοσκεπή σημεία της περιοχής.

έρευνες - αεροσκάφος - Ιωάννινα

Παράλληλα θα επιχειρούν ένα E/Π Surer Puma και ένα Α/ΦΟΣ CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας, ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ το ΕΚΑΒ και εθελοντές. Ο συντονισμός των ανωτέρω δυνάμεων, πραγματοποιείται από το κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μοσχάτο: Μεταφέρουν πολίτες με καρότσα από τον ηλεκτρικό, λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων09:44Πλημμυρισμένη η Λεωφόρος Ποσειδώνος: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας Adel09:30Κακοκαιρία Adel: "Φούσκωσε" ο Κηφισός στο ύψος της λαχαναγοράς (βίντεο)09:16Αττική: Σε ποιους Δήμους θα παραμείνουν κλειστά, εκτάκτως, τα σχολεία09:02Πειραιάς: Όχημα έχασε τον έλεγχο κι έπεσε στο λιμάνι08:48Ρωσία: Προειδοποιεί για αντίποινα σε περίπτωση κατάσχεσης ρωσικών περιουσιακών στοιχείων 08:34Γλυφάδα: Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια (βίντεο)08:20Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε κέντρο και Κηφισό προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση08:06Τζουμέρκα: Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία - "Ανά 100 μέτρα υπάρχει κατολίσθηση", λέει κάτοικος στο Καλημέρα Ελλάδα07:52Περιστέρι: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα07:38Τυμπάκι: Κλειστά το Γυμνάσιο και το Λύκειο για την κηδεία του 19χρονου Ραφαήλ07:24Λευκός Οίκος: Πέθανε η εθνοφρουρός που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς07:10Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: 94 νεκροί και 76 τραυματίες06:56Προϋπολογισμός 2026: Μετατίθεται κατά μία μέρα η συζήτηση και ψήφιση του06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Νοεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:14Europa League: Συνεχίζονται οι νίκες για το "τριφύλλι"00:14Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Νίκη… χρυσάφι για την “Ένωση” (βίντεο)00:04Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλές 23:47Σούπερμαν: Αντίτυπο της πρώτης έκδοσης κόμικ πουλήθηκε έναντι αστρονομικού ποσού23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο