LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2021 12:39 | Ανανέωση: 01 Φεβρουαρίου 2021 13:29

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος: Ο αγνοούμενος πιλότος που ήθελε να κατακτήσει τους αιθέρες (εικόνες)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

πιλότος - Ιωάννινα

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους το στίγμα του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του ανατολικού Ζαγορίου.

Ο 32χρονος εκπαιδευόμενος πιλότος ηθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει ιπτάμενος και τζέντλεμαν,.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο νεαρός εκπαιδευόμενος πιλότος που αγνοείται και επέβαινε στο αεροπλάνο της Egnatia Aviation ονομάζεται Αμάρ Ιμπραχίμ και είναι 32 ετών. Πρόκειται για έναν από τους περίπου 100 εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ιράκ που διαμένουν σήμερα στην πόλη της Κοζάνης, ο οποίος έκανε την πρώτη του ατομική πτήση, χωρίς συνεπιβάτη, στις 28 Ιουλίου 2020.

πιλότος - Ιωάννινα

ΗΗ επιχείρηση Έρευνας – Διάσωσης συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στον ορεινό όγκο της περιοχής Μηλιωτάδες ΒΑ του αεροδρομίου των Ιωαννίνων μετά την χθεσινή κινητοποίηση για πτώση διθέσιου πολιτικού αεροσκάφους τύπου DV20 με έναν επιβαίνοντα, το οποίο απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

έρευνες - αεροσκάφος - Ιωάννινα


Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύονται και θα επιχειρούν συνολικά 48 Πυροσβέστες με 21 οχήματα ως εξής: 31 Πυροσβέστες με 14 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 1ος Π.Σ. Ιωαννίνων, Π.Υ. Άρτας, Π.Υ. Ηγουμενίτσας, Π.Κ. Μηλιωτάδων και Π.Κ. Μετσόβου, 15 Πυροσβέστες με έξι οχήματα των Ορειβατικών Ομάδων Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης, 5ης και 8ης ΕΜΑΚ καθώς και δύο Πυροσβέστες με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα για έρευνα στα χιονοσκεπή σημεία της περιοχής.

έρευνες - αεροσκάφος - Ιωάννινα

Παράλληλα θα επιχειρούν ένα E/Π Surer Puma και ένα Α/ΦΟΣ CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας, ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ το ΕΚΑΒ και εθελοντές. Ο συντονισμός των ανωτέρω δυνάμεων, πραγματοποιείται από το κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο