LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2021 12:34 | Ανανέωση: 01 Φεβρουαρίου 2021 12:40

Κατερίνα Λέχου στον ΑΝΤ1 για Κιμούλη: με έβριζε, με έκανε να πίνω, έβγαλα δερματικά (βίντεο)

Η Κατερίνα Λέχου “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε αποκλειστικά στη Φαίη Σκορδά για τα όσα βίωσε επί σκηνής από τον Γιώργο Κιμούλη.

Κατερίνα Λέχου - Το Πρωινό

Η Κατερίνα Λέχου “σπάει” τη σιωπή της και μιλά στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” για τον Γιώργο Κιμούλη.

"Γιατί τώρα; Γιατί αυτή τη στιγμή; Γιατί έρχεται η στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους. Είμαι 53 ετών πια κι αυτό που έχει συμβεί το έχω διαχειριστεί, όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω” τόνισε η Κατερίνα Λέχου.

“Εξεπλάγην με τον εαυτό μου γιατί ο φόβος ξυπνάει μέσα μου, γιατί ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε” πρόσθεσε για τη θεατρική παράσταση που βρέθηκε επί σκηνής με τον Γιώργο Κιμούλη, το 2003-2004.

“Βίωσα από τον Γιώργο Κιμούλη επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που σε φέρνει σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να πεις τα λόγια σου και θα εκτεθείς στον κόσμο. Διαχωρίζω πλήρως το επί σκηνής και το προσωπικό” πρόσθεσε.

“Με έβριζε, η ψυχολογική και η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο. Είσαι συνέχεια στην άμυνα γιατί σε ενδιαφέρει η επιβίωσή σου και είναι ένας ιστός αράχνης που απλώνεται. Έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία, ο επαγγελματισμός και άλλο ένα καθεστώς διαρκείας που πλανάται στον αέρα. Πρέπει να προσέχεις κάθε φράση σου, κάθε σου πράξη” είπε με τρεμάμενη φωνή η ηθοποιός.

“Έπινα, ενώ δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας, έπαιρνα λεξοτανίλ. Είχα βγάλει δερματικά. Ήμουν 34 ετών και ντρέπομαι που το λέω” δήλωσε και σημείωσε ότι δεν συνεργάστηκε ποτέ ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όσον αφορά στα όσα βγήκαν στη φόρα, από καταγγελίες συναδέλφων της, σχολίασε: “Φυσικά και είχα ακούει και για άλλους συναδέλφους μου. Όλοι μας ξέρουμε για όλους, για περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν.

Η Κατερίνα Λέχου έστειλε και μήνυμα σε ανθρώπους που έχουν υποστεί βία, λέγοντας: “Μην φοβόμαστε να μιλήσετε, δεν θα μπερδευτούν τα πράγματα, θα καθαρίσουν”. Κατέληξε δε λέγοντας: Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, γιατί δεν ήξερα, γιατί φοβόμουν”.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συμβαίνει Τώρα: Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)19:55Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και λύγισε τον Κολοσσό19:41Ναυάγιο με μετανάστες στην Κρήτη - 18 νεκροί19:27Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 επί του ΟΦΗ19:24Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επικοινώνησε με Γουίκοφ και Κούσνερ για διαπραγματεύσεις19:10Στα μπλόκα οι αγρότες στην Κρήτη με επ' αόριστον κινητοποιήσεις18:56Missing alert για την εξαφάνιση 20χρονης18:42Σε εξέλιξη οι διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο - 32 προσαγωγές και 2 συλλήψεις18:28Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν18:14Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη18:00Τα χτυπήματα στα τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου και οι κίνδυνοι για το Αιγαίο17:46Ζάκυνθος: Πώς συνέβη η φονική επίθεση σκύλου που κόστισε τη ζωή σε 2χρονο παιδί17:3217η επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο17:18Κακοκαιρία Byron: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στη Δυτική Αττική17:04Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προχώρησαν οι αγρότες της Φθιώτιδας16:50Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:36Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ στην Αζοφική θάλασσα 16:22Αυστραλία - Νέα Νότια Ουαλία: Πάνω από 50 πυρκαγιές μαίνονταν στην πολιτεία σήμερα 16:08Λαμία: Οι αγρότες έκλεισαν τον κόμβο του Μπράλου15:5417η επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πραγματοποιήθηκε η μαθητική πορεία μνήμης (Εικόνες)15:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο