LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2021 12:34 | Ανανέωση: 01 Φεβρουαρίου 2021 12:40

Κατερίνα Λέχου στον ΑΝΤ1 για Κιμούλη: με έβριζε, με έκανε να πίνω, έβγαλα δερματικά (βίντεο)

Η Κατερίνα Λέχου “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε αποκλειστικά στη Φαίη Σκορδά για τα όσα βίωσε επί σκηνής από τον Γιώργο Κιμούλη.

Κατερίνα Λέχου - Το Πρωινό

Η Κατερίνα Λέχου “σπάει” τη σιωπή της και μιλά στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” για τον Γιώργο Κιμούλη.

"Γιατί τώρα; Γιατί αυτή τη στιγμή; Γιατί έρχεται η στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους. Είμαι 53 ετών πια κι αυτό που έχει συμβεί το έχω διαχειριστεί, όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω” τόνισε η Κατερίνα Λέχου.

“Εξεπλάγην με τον εαυτό μου γιατί ο φόβος ξυπνάει μέσα μου, γιατί ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε” πρόσθεσε για τη θεατρική παράσταση που βρέθηκε επί σκηνής με τον Γιώργο Κιμούλη, το 2003-2004.

“Βίωσα από τον Γιώργο Κιμούλη επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που σε φέρνει σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να πεις τα λόγια σου και θα εκτεθείς στον κόσμο. Διαχωρίζω πλήρως το επί σκηνής και το προσωπικό” πρόσθεσε.

“Με έβριζε, η ψυχολογική και η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο. Είσαι συνέχεια στην άμυνα γιατί σε ενδιαφέρει η επιβίωσή σου και είναι ένας ιστός αράχνης που απλώνεται. Έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία, ο επαγγελματισμός και άλλο ένα καθεστώς διαρκείας που πλανάται στον αέρα. Πρέπει να προσέχεις κάθε φράση σου, κάθε σου πράξη” είπε με τρεμάμενη φωνή η ηθοποιός.

“Έπινα, ενώ δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας, έπαιρνα λεξοτανίλ. Είχα βγάλει δερματικά. Ήμουν 34 ετών και ντρέπομαι που το λέω” δήλωσε και σημείωσε ότι δεν συνεργάστηκε ποτέ ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όσον αφορά στα όσα βγήκαν στη φόρα, από καταγγελίες συναδέλφων της, σχολίασε: “Φυσικά και είχα ακούει και για άλλους συναδέλφους μου. Όλοι μας ξέρουμε για όλους, για περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν.

Η Κατερίνα Λέχου έστειλε και μήνυμα σε ανθρώπους που έχουν υποστεί βία, λέγοντας: “Μην φοβόμαστε να μιλήσετε, δεν θα μπερδευτούν τα πράγματα, θα καθαρίσουν”. Κατέληξε δε λέγοντας: Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, γιατί δεν ήξερα, γιατί φοβόμουν”.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
F1: Ένα κινηματογραφικό Grand Finale με την υπογραφή ANT1+ και Chivas Regal18:38Δύο συλλήψεις για το οπλοστάστιο που βρέθηκε στα Καλύβια - Εντοπίστηκαν 5 κλεμμένα ΙΧ18:28Ρωσία: Πτώση στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους - Αναφορές για 7 νεκρούς 18:18Δολοφονία τοπογράφου: Ισόβια και 6 χρόνια φυλάκισης στον 45χρονο, εννέα έτη στον συνεργό18:08Μανχάταν: Φωτιά σε εξαώροφο κτίριο - Πάνω από 100 πυροσβέστες στην προσπάθεια κατάσβεσης (βίντεο)17:58Τύρναβος: Καταγγελία 19χρονης για απόπειρα βιασμού μέσα σε αυτοκίνητο17:48Στην Αθήνα οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών 202917:34Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη17:20Αγρότες: Έκλεισαν για μία ώρα και τους παραδρόμους στο Μπράλο17:06Μαρινάκης: Πέντε χιλιάδες έργα έως το 2030 άνω των 68 δισ. ευρώ16:52Αγρότες στη Θεσσαλονίκη: Επιστρέφουν στα Πράσινα Φανάρια16:38Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντηση με τον Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Ναυτιλίας (βίντεο)16:24Τουρκία: Ποδοσφαιριστές της Super Lig ανάμεσα στους 20 υπόπτους που προφυλακίστηκαν για παράνομα στοιχήματα 16:10Αγροτοκτηνοτρόφοι στη Θεσσαλονίκη: Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν την έξοδο για το αεροδρόμιο από τη Μουδανιών15:56Εργατικό ατύχημα για 45χρονο χειριστή γερανού στο ναυπηγείο Περάματος15:46Παρέμβαση Άρειου Πάγου για τα αγροτικά μπλόκα και την παρακώλυση συγκοινωνιών15:32Μητσοτάκης για Μάτι και Μάνδρα: Ελάχιστο χρέος μας είναι διαρκώς να βοηθούμε και ποτέ να μην λησμονούμε15:18Μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι αγρότες έφτασαν στην έξοδο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία"15:04ΚΥΣΕΑ: Οι διεθνείς εξελίξεις και τα εξοπλιστικά προγράμματα στο επίκεντρο της συνεδρίασης14:50Νέο αγροτικό μπλόκο στην Έδεσσα14:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο