LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 31 Ιανουαρίου 2021 19:27

Πατέρας 9χρονης στον ΑΝΤ1: Δακρύζω με την αγκαλιά του κόσμου στη Θωμαΐτσα (βίντεο)

Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που δίνει μάχη μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη, αφού κατανάλωσε γλυκό στο σχολείο της.

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Του Βαγγέλη Κοκολάκου

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 9χρονη από το Βελεστίνο του Βόλου, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ στο σχολείο της. Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρας μέσα από τον ΑΝΤ1.

Στο πλευρό της μικρής βρίσκονται οι γονείς της, οι οποίοι περνούν το δικό τους «Γολγοθά».

«Θέλω να μιλήσω πρώτα σαν άνθρωπος. Ευχαριστώ τους πάντες μου μας συμπαραστέκονται. Ο πόνος είναι μεγάλος δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Βλέπω γονείς δίπλα μου στην ίδια κατάσταση και ίσως χειρότερα και θέλω πραγματικά να είχα την δύναμη να κάνω κάτι να τους απαλλάξω από όλο αυτό. Ο πόνος δεν έχει ούτε κόμμα ούτε ομάδα. Δεν ξέρω αν είμαι καλός χριστιανός ή άνθρωπος όμως δεν θα βγω ο ίδιος μετά από όλο αυτό. Εύχομαι τα καλύτερα και δύναμη σε όλους», δηλώνει αφοπλιστικά ο πατέρας της μικρής στον ΑΝΤ1.

Το κύμα συμπαράστασης προς την οικογένεια του άλλωστε, είναι μεγάλο. Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα στέλνουν μηνύματα, σαν να είναι το δικό τους παιδί.

 «Σαν πατέρας της Θωμαΐτσας δακρύζω που την αγκάλιασε έτσι ο κόσμος, τόσοι άγνωστοι που ξαφνικά την νιώθουν παιδί τους. Δεν χωράει λόγια αυτό. Δίνει την μάχη της όπως και όλοι μέχρι τώρα γιατροί και απλοί συνάνθρωποι της διπλανής πόρτας. Νιώθω περήφανος σαν πατέρας της αλλά και τόσο λίγος», αναφέρει ο πατέρας της μικρής μαχήτριας.

Το πρόβλημα αλλεργίας της 9χρονης ήταν γνωστό και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τόσο σοβαρή αντίδραση στον οργανισμό της, με τους γιατρούς να τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:16Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο