LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 31 Ιανουαρίου 2021 11:14

Το “χρυσό” συμβόλαιο του Μέσι: πόσα “βγάζει” την ημέρα

Ζαλίζουν οι αριθμοί από τις αποδοχές του “ψύλλου” μόνο από το συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

AP - Μπαρτσελόνα - Μέσι

Εξαιρετικά προσοδοφόρο είναι για τον Λιονέλ Μέσι το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2017. Και αυτό γιατί η εφημερίδα "El Mundo del Siglo XXI" αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της τις λεπτομέρειες της σύμβασης των δύο πλευρών, βάσει των οποίων ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αποκομίσει περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο ευρώ μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών! Η εν λόγω πηγή έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο 555.237.619 ευρώ και εξηγεί ότι ο «ψύλλος» έχει «ένα φαραωνικό συμβόλαιο που καταστρέφει την Μπάρτσα».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε ο Μέσι το 2017, θα παίρνει ένα ποσό μέχρι 138 εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ανά σεζόν, ωστόσο η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει δύο σημαντικά μπόνους. Το ένα ήταν για την ανανέωση του συμβολαίου του και ανερχόταν σε 115.225.000 ευρώ και το άλλο ήταν ένα μπόνους για την πίστη του στο σύλλογο και έφτανε τα 77.929.955 ευρώ. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μέσι «έχει ήδη εξασφαλίσει το 92% από το συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι η Μπάρτσα δεν τα πήγε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο Champions League, μια διοργάνωση στην οποία έχει τα υψηλότερα μπόνους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ακαθάριστη αμοιβή του Αργεντινού σε ετήσια βάση είναι 138.809.404 ευρώ ή 74.900.000 ευρώ «καθαρά», ήτοι ο Μέσι αποκομίζει 210.297 ευρώ «καθαρά» την ημέρα! Εκτός από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τις ετήσιες αποδοχές και τα δύο μπόνους, ο 33χρονος άσος «φουσκώνει» τον τραπεζικό λογαριασμό του από τα δικαιώματα εικόνας του, καθώς και μια σειρά άλλων μπόνους επίτευξης στόχων με την Μπαρτσελόνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας09:42Νυχτερινός Ποιμήν: Το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΛΑΣ09:28Πάτρα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων09:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από σήμερα η βασική γραμμή09:00Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:46Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 12 Δεκεμβρίου08:32Κρήτη: Σήμερα η έναρξη κινητοποιήσεων των αγροτοκτηνοτρόφων08:18Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίρι08:04Το Ισραήλ χαράσσει νέα σύνορα μέσα στη Γάζα07:50Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο