LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2021 15:12

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις. Έως πότε θα διαρκέσουν.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 29.01 έως 30.04.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, ως εξής:

ΦΑΣΗ Β0

  • Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. του ανισόπεδου κλάδου της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου προς Φάληρο έως τη συμβολή της με τους κλάδους εξόδου προς Αθήνα/Πειραιά με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε μία (1) του κλάδου εισόδου από Λ. Συγγρού/Αθήνα και σε όλο το μήκος του κλάδου αυτού, έως τη συμβολή του με την παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις (4) σε τρεις (3) της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τους κλάδους εισόδου από Αθήνα/Πειραιά και σε μήκος 500μ. περίπου, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο εισόδου από Αθήνα προς παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα από την αρχή περίπου του κλάδου εισόδου και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου επί της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο εισόδου από Αθήνα προς παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα από την αρχή περίπου του κλάδου εισόδου και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου επί της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.

ΦΑΣΗ Β

  • Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. του ανισόπεδου κλάδου της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου προς Φάληρο έως τη συμβολή της με τους κλάδους εξόδου προς Αθήνα/Πειραιά με κατάληψη του αριστερού και δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Συνελήφθη για εμπρησμό ο 21χρονος μάρτυρας υπεράσπισης του 25χρονου, για την πυρκαγιά στο Γηροκομείο16:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:10Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι - 28χρονος: Την σκότωσα επειδή με διέβαλε σε κοινούς γνωστούς15:56Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη15:43Πορτογαλία: Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του15:29Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό15:15Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καλό Πηγάδι Φωκίδας15:00Θεσσαλονίκη: 5χρονος υπέστη έγκαυμα σε παιχνίδι αναψυκτηρίου14:46Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι: Επίδειξη ισχύος στο Οβάλ Γραφείο14:32Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο σημείο14:18Ανατροπή ασθενοφόρου στο Γουδί: Πέθανε ο ασθενής που ήταν μέσα μετά από σύγκρουση με ΙΧ14:04Ξάνθη: Τρία άτομα απανθρακώθηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ13:52Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι η Μόσχα επιχειρεί να το μπλοκάρει13:38Χαλκιδική: Απολογούνται οι πέντε 17χρονοι για την επίθεση σε δύο 15χρονους στη Νέα Ποτίδαια13:24Γιώργος Μαζωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο - "Όλα καλά", είπε (βίντεο)13:09Δολοφονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 47χρονη σύντροφό του στην είσοδο πολυκατοικίας 12:54Γουδί: Ανετράπη ασθενοφόρο - Μετέφερε ασθενή12:39Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 47χρονης12:25Δολοφονήθηκε γυναίκα στο Χαλάνδρι: Άνδρας την κυνήγησε με μαχαίρι12:10Φωτιά στην Πάτρα: Απολογείται ενώπιον του ανακριτή ο 25χρονος11:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο