LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2021 15:12

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις. Έως πότε θα διαρκέσουν.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 29.01 έως 30.04.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, ως εξής:

ΦΑΣΗ Β0

  • Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. του ανισόπεδου κλάδου της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου προς Φάληρο έως τη συμβολή της με τους κλάδους εξόδου προς Αθήνα/Πειραιά με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε μία (1) του κλάδου εισόδου από Λ. Συγγρού/Αθήνα και σε όλο το μήκος του κλάδου αυτού, έως τη συμβολή του με την παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις (4) σε τρεις (3) της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τους κλάδους εισόδου από Αθήνα/Πειραιά και σε μήκος 500μ. περίπου, με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο εισόδου από Αθήνα προς παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα από την αρχή περίπου του κλάδου εισόδου και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου επί της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο εισόδου από Αθήνα προς παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα από την αρχή περίπου του κλάδου εισόδου και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου επί της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.

ΦΑΣΗ Β

  • Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,50μ. σε 3,00μ. του ανισόπεδου κλάδου της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου προς Φάληρο έως τη συμβολή της με τους κλάδους εξόδου προς Αθήνα/Πειραιά με κατάληψη του αριστερού και δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.
  • Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής από το ύψος της οδού Αρτέμιδος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα/Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔιονύσης Σαββόπουλος: Ο "Νιόνιος" που άλλαξε το ελληνικό τραγούδι και έγινε θρύλος της τέχνηςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ένας δημιουργός που συνέδεσε την ποίηση με τον ρυθμό, την παράδοση με το ροκ και τη σκηνή με το θέατρο, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική τέχνη.

Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Επικοινώνησα ο ίδιος με Δένδια και δεν εξέφρασε διαφωνίαΣήμερα 13:14 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός λίγες ώρες μετά την κατάθεση της τροπολογίας στη Βουλή για την μέριμνα του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη έρευνες για παράνομες επιδοτήσεις - 37 συλλήψειςΣήμερα 12:08 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 37 συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Γιάννενα, Αττική και Κρήτη. 

Τρίκαλα - Μητροκτόνος: Δεν μου άρεσε η κατάσταση στο σπίτι, δεχόμουν μπούλινγκΣήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Όλα όσα υποστήριξε ο 18χρονος, μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπουργός Εσωτερικών Γαλλίας: Δύο αξιωματικοί εγκαταστάθηκαν στο κελί δίπλα στον Σαρκοζί λόγω των απειλών σε βάρος του15:58Formula 1 - GP Μεξικό: Την Κυριακή ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+15:44Ζάκυνθος: Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο οδικό σύστημα15:30"Νύχτα Αποκαλύψεων": Ο "Dr. Krueger" μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και η κακοποίηση νεαρής αστυνομικού από γνωστό "ντετέκτιβ"15:16NBA Europe: Για την πρώτη φάση, το πλάνο μας είναι ομάδες από Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, ίσως Τουρκία και ίσως Ελλάδα15:02Βουλή: Να τοποθετηθεί ο Δένδιας για τον Άγνωστο Στρατιώτη επιμένει η αντιπολίτευση14:48Γαλλία: Ο Λεκορνί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού14:37Ουκρανία: Ευρώπη και Κίεβο ετοιμάζουν σχέδιο 12 σημείων για τον τερματισμό του πολέμου14:26Ελευσίνα: Συνελήφθη ζευγάρι με παραπάνω από 4 κιλά κοκαΐνη σε κρύπτη αυτοκινήτου14:16Υποχρεωτική και δωρεάν η απογραφή όλων των ανελκυστήρων14:06Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκάνδαλο με συμμετοχή αξιωματούχων, στελεχών του Οργανισμού, ψευτοαγρότες και απατεώνες13:54Σερβία: Πυροβολισμοί και φωτία έξω από το κοινοβούλιο (βίντεο)13:44Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Επικοινώνησα ο ίδιος με Δένδια και δεν εξέφρασε διαφωνία13:34Ηράκλειο: Έπεσαν σοβάδες σε γραφείο στη Λότζια13:22Διονύσης Σαββόπουλος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του το Σάββατο13:12Βανς: Η εφαρμογή του σχεδίου κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο12:58Πολωνία: Αν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει τον πολωνικό εναέριο χώρο για να μεταβεί στην Ουγγαρία μπορεί να συλληφθεί12:48Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Αναβολή στη δίκη12:38Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιδράσεις πυροδότησε το αίτημα της ΝΔ για διενέργεια τεχνικών ελέγχων πληροφοριακών συστημάτων από την ΑΑΔΕ12:28Μαρούσι: Επίθεση με γκαζάκια σε κατάστημα παιχνιδιών12:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο